Ingezonden persbericht


Persbericht

COMPUWARE STELT IT-AFDELINGEN IN STAAT SNEL APPLICATIEFOUTEN IN MEERDERE PLATFORMS OP TE LOSSEN

Amsterdam, 9 augustus 2005 - Compuware introduceert Abend-AID Fault Manager 3.2. IT-managers kunnen hiermee pro-actief applicatiefouten monitoren, kwantificeren en beheren in zowel de gedistribueerde als de IBM Mainframe omgeving. Doel hierbij is om downtime te minimaliseren en de klanttevredenheid te vergroten binnen de overeengekomen service levels.

Fault Manager van Compuware centraliseert - volledig geautomatiseerd - informatie met betrekking tot fouten in zowel de IBM Mainframe als in de gedistribueerde omgeving. IT-afdelingen zijn hiermee in staat problemen snel en adequaat op te lossen. In release 3.2 is de integratie met HP OpenView verbeterd. Daarnaast is een integratie tot stand gebracht met Compuware's IT Governance-oplossing Changepoint. De integratie met HP OpenView Operations opent daarmee de IBM Mainframe-wereld voor HP Openview-gebruikers. De voordelen zijn onder meer:
- Centrale plek voor informatie betreffende fouten.
- Problemen in mainframe omgevingen, die gedistribueerde applicaties beïnvloeden, kunnen sneller worden vastgesteld en opgelost.

De integratie met Compuware's Changepoint betekent onder andere dat bij het ontdekken van een applicatiefout door Changepoint automatisch een wijzigingsverzoek wordt gegenereerd. Geautomatiseerde workflows informeren de juiste mensen over het doorvoeren van een wijziging. Ook de daaraan gekoppelde inspanningen en kosten worden inzichtelijk gemaakt.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u via: http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=63349&p=irol-newsArticle&ID=737564&highlight

Compuware Nederland
Compuware is een softwareleverancier die zich toelegt op het leveren van oplossingen voor het verbeteren van de besturing van IT-organisaties en onderdelen daarvan, zoals IT Governance, en het bouwen, testen en beheren van grootschalige, bedrijfskritische systemen. Compuware is opgericht in 1973 in Detroit en behoort wereldwijd tot de top 10 van onafhankelijke softwareleveranciers. De aandelen van Compuware staan genoteerd aan de NASDAQ. In Amsterdam werken ruim 300 medewerkers, verdeeld over het Nederlandse verkoopkantoor, het Europese hoofdkantoor en het Amsterdam Development Center. Hier worden Compuware's OptimalJ en Uniface ontwikkeld. Dagelijks werken de ontwikkelaars in Amsterdam aan het optimaliseren van de bedrijfskritische applicaties voor organisaties wereldwijd. Hiermee heeft Compuware één van de grootste Development Centra in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.compuware.nl.

# # #