Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 9 augustus 2005

Antwerpse vrouw aangehouden na winkeldiefstal

TILBURG In een warenhuis aan de Heuvelstraat in Tilburg hebben agenten gistermiddag om halfvijf een 42-jarige vrouw uit het Belgische Antwerpen aangehouden. De vrouw werd betrapt bij de diefstal van twee handtassen. Na het politieonderzoek werd de vrouw met een geldboete van 125 euro in vrijheid gesteld.

Tilburger bedreigt agenten met de dood

TILBURG Aan de Alleenhouderstraat in Tilburg hebben agenten gisteravond, rond de klok van tien uur, een 17-jarige Tilburger aangehouden, nadat hij agenten met de dood bedreigde. Na politieonderzoek is de jongen weer in vrijheid gesteld. De politie hield ook nog een 17-jarige Tilburgse jongen aan toen deze zich niet kon identificeren. Verder bleek deze laatste verdachte in het bezit te zijn van een bromfiets die gestolen was vanuit de politieregio Kennemerland. De politie stelt een nader onderzoek in en de gestolen bromfiets is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Politie houdt illegale vreemdeling aan

TILBURG Aan de Gilzerbaan in Tilburg, hebben agenten gisteravond rond halfelf een 36-jaruige man uit Gilze aangehouden. De man werd door agenten op de Gilzerbaan aangetroffen met inbrekerswerktuigen bij zich. Na controle bleek dat hij zich ook illegaal in Nederland bevond. Hij is ingesloten en personeel van de Vreemdelingenpolitie stelt een nader onderzoek in.

Inbrekers gaan met rookwaren aan de haal

GOIRLE Vannacht rond tien voor vier werd er in Goirle ingebroken in een benzinestation aan de Hoge Wal. Met een straattegel werd de toegangsdeur van het tankstation geforceerd waarna de inbrekers naar binnen konden. Ze namen een behoorlijke hoeveelheid rookwaar mee uit het benzinestation. De politie heeft van het slachtoffer vannacht een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek

Auteur: Carel Bouman