Provincie Flevoland




Provincie subsidieert website www.ijsselmeervakanties.nl

De provincie Flevoland steunt Stichting De Gouden Cirkel met een bedrag van 97.500 euro om de internetsite www.IJsselmeervakanties.nl voor het IJsselmeergebied te bouwen. Het doel van de site is om tot een efficiëntere promotie van de regio Flevoland te komen en om het toeristische aanbod in de regio op een eenduidige manier te ontsluiten.

Ondernemers, VVVs, overheden, musea e.a. kunnen hun producten en diensten op deze site in samenhang met elkaar aanbieden, waardoor de toerist via één site een complete vakantie naar eigen inzicht kan boeken.

Via deze te bouwen internetsite voor het IJsselmeergebied komt Stichting De Gouden Cirkel, in samenwerking met het Flevolands Bureau voor Toerisme (FBT), tegemoet aan de toenemende vraag vanuit de markt om een eigen vakantiepakket samen te stellen.

Een groot aantal partijen zal bij het internetproject van De Gouden Cirkel worden betrokken, zowel aan de inhoudelijke kant, als bij de promotie- en marketinginspanningen. Naast de provincie Flevoland en de gemeenten Almere, Lelystad en Zeewolde participeren de provincie Noord-Holland en de provincie Gelderland in het project.

Stichting De Gouden Cirkel ontvangt van de provincie Flevoland een bijdrage van 97.500 euro voor de jaren 2005 en 2006, waarvan een bedrag van 85.000 euro beschikbaar wordt gesteld van uit het Europese programma.