Politieberichten dinsdag

's-Hertogenbosch 09-08-2005 - .

WINKELDIEFSTAL

's-Hertogenbosch

- Een 54 jarige inwoner van Liempde ondervond dinsdagmiddag weinig lol aan de vijf onderbroeken die hij had weggenomen uit een winkel aan de Markt. Hij liep tegen de lamp en is overgedragen aan de politie die proces-verbaal tegen hem opmaakt.

HUISELIJK GEWELD

Rosmalen

- De politie heeft maandagavond een 47 jarige man en zijn 40 jarige ex vrouw uit Rosmalen aangehouden en ingesloten. Beiden zijn met elkaar in gevecht geraakt en gewond geraakt. Onderzoek moet nog uitwijzen wat er precies aan de hand is geweest.

HUISELIJK GEWELD

's-Hertogenbosch

- Donderdagmiddag is 26 jarige inwoner van 's-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn 21 jarige echtgenote.

VERDACHT VAN DIEFSTALLEN

's-Hertogenbosch

- De politie heeft maandagmorgen in zijn woning in 's-Hertogenbosch een 25 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht te hebben ingebroken in woningen aan de Plataanstraat en het Hinthamerbolwerk, gepleegd in juli en juni. Daarbij zijn bouwmaterialen en een verwarmingsketel buit gemaakt. De verdachte is ingesloten.

ALCOHOL IN HET VERKEER

's-Hertogenbosch

- In de nacht van maandag op dinsdag is op de Amsterdamstraat in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch een 35 jarige automobilist aangehouden omdat hij onder invloed van alcoholhoudende drank was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

GEZOCHTE MAN AANGEHOUDEN

Vught -
In zijn woning in Vught is dinsdagmorgen een 48 jarige man aangehouden. Hij werd gezocht omdat hij een gevangenisstraf van 30 dagen uit moest zitten. Hij was tot deze straf veroordeeld vanwege een gepleegde diefstal. De man is ingesloten.

LICHT GEWOND

Boxtel -
Maandagmiddag raakte een 32 jarige fietster uit Boxtel licht gewond toen zij op de Kapelweg door een personenauto van achteren werd aangereden. De bestuurder van de personenauto, een 33 jarige inwoner van Oisterwijk en de fietser reden beiden in de richting van Haaren. De vrouw hield aan de aanrijding enkele schrammen en hoofdpijn over.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Sint Michielsgestel

- In de nacht van maandag op dinsdag is op de Bosschebaan in zijn woonplaats Sint Michielsgestel een 38 jarige automobilist aangehouden omdat hij onder invloed van alcoholhoudende drank was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

HUISELIJK GEWELD

Uden
De politie heeft dinsdagmorgen in een woning in Uden een 42-jarige man uit die plaats aangehouden. De man was de woning binnengegaan zonder dat hij daarvoor toestemming had. Het betrof de woning van zijn ex-vrouw. In de woning had de man diverse vernielingen aangericht. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO INBESLAGGENOMEN WEGENS GEVAARLIJK VERKEERSGEDRAG

Oss
De politie heeft maandagavond de auto van een 27-jarige Ossenaar inbeslaggenomen. Agenten zagen de man rijden over De Leijgraaf in Oss. Het was bij hen bekend dat de man een ontzegging van de rijbevoegdheid had. De man reed er bij het zien van de agenten als een dwaas vandoor. Hij verhoogde zijn snelheid en reed enorm hard door de woonwijk. Om grotere problemen te voorkomen staakten de agenten de achtervolging. Even later troffen zij de auto op de Saffier aan. De verdachte was reeds gevlogen. De auto is inbeslaggenomen en de politie zal de man op een later tijdtip horen over zijn gevaarlijke gedrag en proces-verbaal opmaken.

DRONKEN AUTOMOBILIST MAAKT BROKKEN

Oss
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 39-jarige automobilist uit Uden aangehouden op de Graafsebaan in Oss. Op de Graafsebaan lag een oliespoor van ruim 100 meter. Tevens waren een lantaarnpaal en een vluchtheuvel beschadigd. De politie trof de verdachte even verderop buiten zijn auto aan. Onderzoek wees uit dat de man gedronken had. De politie onderzoekt of de man daadwerkelijk met zijn auto de beschadigingen heeft veroorzaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSCONTROLES

Boxmeer/Oeffelt
Op de Beugensweg in Boxmeer zijn maandagavond drie bestuurders bekeurd. Twee van hen belden niet handsfree, een bestuurder droeg geen gordel. Op de Hapseweg in Oeffelt werden die avond twee bestuurders betrapt toen ze te hard reden. Eén van hen reed bijna 50 kilometer harder dan de toegestane 80 km/u.

TE DIEP IN HET GLAASJE

Overloon
Een 55-jarige automobilist uit Vierlingsbeek is in de nacht van maandag op dinsdag op de Kuluutsheuvel in Overloon betrapt. De man had te diep in het glaasje gekeken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

INGEBROKEN IN WINKEL

Grave- Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een winkel aan de Hoofschestraat in Grave. Ze vernielden de voordeur van de winkel en namen computerapparatuur weg.