Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 9 augustus 2005

(
Noordwijk Aanrijding ná aanrijding
Op dinsdag 9 augustus, omstreeks 07.50 uur, vond een eerste aanrijding op de Gooweg plaats. Een 30-jarige vrouw uit Sassenheim reed op de Gooweg uit de richting van Noordwijkerhout. Zij wilde linksaf slaan om een parkeerplaats op te rijden. De auto achter haar, merkte dit te laat op en kon niet meer op tijd remmen. De bestuurster, een 26-jarige vrouw uit Noordwijkerhout, knalde bovenop de afslaande auto. Inmiddels was de politie gebeld en waren de personenauto's aan de kant gezet zodat auto's er langs konden. Even later ontstond er echter weer een kop-staart botsing. Een 20-jarige man uit Noordwijkerhout zag te laat dat er auto's op de weg stilstonden en knalde vervolgens op de auto van de 26-jarige vrouw. De vrouw stond juist voor de auto en door de aanrijding schoot de auto tegen haar benen aan. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden.

Haastrecht Controle op rijden door roodlicht
De politie heeft op dinsdag 9 augustus, tussen 07.30 uur en 08.30 uur, gecontroleerd op auto's die door roodlicht reden op de kruising van de Provinciale weg met de Grote Haven. In ongeveer een uur tijd, zijn er 20 auto's door roodlicht gereden. De bestuurder van deze auto's kunnen een boete tegemoet zien van E 95,-.

Leiderdorp Poging beroving
De politie heeft aangifte opgenomen van een 55-jarige vrouw uit Leiderdorp. Zij werd op zaterdag 7 augustus, rond 20.30 uur, klemgereden door twee jongens op brommers toen zij op haar fiets op de Dwarswatering reed. De twee zorgden ervoor dat de vrouw viel en probeerden sieraden van haar arm af te nemen. Doordat de vrouw van zich afsloeg zijn de daders er zonder buit vandoor gegaan. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten.

Leiden Diverse woninginbraken
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar diverse woninginbraken die in de nacht van maandag 8 augustus op dinsdag 9 augustus hebben plaatsgevonden. In een woning aan het Bevrijdingsplein, de Van Lennepstraat en de Kruisstraat is ingebroken. Uit de woningen zijn onder andere bankpassen, mobiele telefoons en sieraden meegenomen. De politie heeft uit buurtonderzoek bij de Kruisstraat een signalement van een vermoedelijke dader verkregen. Het onderzoek zet zich voort.

--- einde berichten ---


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --