Politie Zeeland


---


W-5397-2005 Inbraak in auto, Middelburg

In een geparkeerd staande auto aan de Ewisland in Middelburg is vannacht geprobeerd in te breken.
De dader(s) is/zijn de auto wel ingekomen, maar er is niets, behalve een handpomp, uit de auto weggenomen.


O-5398-2005 Inbraak auto, Burgh Haamstede

Uit een geparkeerde auto aan de de Irenestraat in Burgh Haamstede is vannacht een autoradio weggenomen.
Een van de sloten van de auto is geforceerd en op die manier kon(den) de dader(s) de auto binnendringen. Een schadebedrag is nog niet bekend.


O-5399-2005 Diefstal uit auto, Yerseke

Uit een niet afgesloten auto die geparkeerd stond op de Langeville in Yerseke is een portefeuille weggenomen.
De eigenaar had een jas in de auto achtergelaten en daar zat de portefeuille in. In de portefeuille zaten identiteitspapieren.


O-5400-2005 Verkeersongeval met letsel, Ellemeet

Op de N57, ter hoogte van Ellemeet, heeft vanmiddag rond 13.37 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie betrokkenen, ter observatie, zijn meegenomen naar het ziekenhuis.
Een personenauto, bestuurd door een 19-jarige Duitser uit Lindlar Brochhagen, probeerde te keren op voornoemde weg en liet hierbij een achter hem rijdende personenauto, bestuurd door een 51-jarige vrouw uit de gemeente Vrouwenpolder.
Beide bestuurders, evenals een 19-jarige vrouw uit Frielingsdorf die bij de 19-jarige in de auto zat, zijn met lichte verwondingen overgebracht naar ziekenhuizen in de regio. Tegen de 19-jarige bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege zijn gevaarlijke weggedrag.


W-5401-2005 Verkeersongeval, Vlissingen

Een 19-jarige Vlissingse reed vannacht, op de fiets, rond 00.16 uur over de Burgemeester van Woelderenlaan in haar woonplaats.
Omdat zij, op de rotonde bij de Sloeweg, voorrang had, reed zij door. Een personenauto, bestuurd door een 69-jarige Vlissinger, had haar niet gezien en reed door. De 19-jarige is met, vermoedelijk, een hersenschudding en wat schaafwonden, overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-5402-2005 Inbraak in school, Terneuzen

Van een school in Terneuzen Oost werd een berghok opengebroken.
Het daarin aanwezige speelgoed werd over het schoolplein verspreid. Een schadebedrag is niet bekend. Het is ook niet precies bekend wanneer het hok is geopend.


W-5403-2005 Vernieling auto, Vlissingen

Op de Steenen Beer in Vlissingen is tussen 06 augustus 12.00 uur en 08 augustus 12.00 uur een auto vernield.
De achterklep van de auto is beschadigd. Een schadebedrag is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.