Politie Limburg-Noord

Politie houdt acht winkeldieven aan

Datum: 09-08-2005
Tijd bericht: 16:27
Plaats: Limburg-Noord
De politie Limburg-Noord heeft de afgelopen week in totaal acht personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Venlo - De politie heeft zaterdag op zijn verjaardag een 55-jarige man uit het Duitse Ratingen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij wilde accessoires voor een aquarium, ter waarde van enkele euro's, meenemen zonder te betalen uit een winkel aan de Straelseweg in Venlo. Daarbij werd hij op heterdaad door winkelpersoneel betrapt. De gewaarschuwde politie heeft hem aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij is met een boete van 125 euro op vrije voeten gesteld.

Venlo - Maandagmiddag heeft de politie een 47-jarige man uit Eindhoven aangehouden op de Straelseweg in Venlo. Hij wilde een spel ter waarde van enkele euro's stelen en werd daarbij betrapt door beveiligingspersoneel. De politie heeft hem aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Roermond - De politie heeft zaterdagmiddag op de Slachthuisstraat, na aanwijzingen van een getuige, een 44-jarige man uit Venlo aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij was in het bezit van kleding die vermoedelijk was gestolen uit een winkel aan het Munsterplein. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het bureau. Vermoedelijk is de kleding door een 40-jarige man uit Venlo gestolen en daarna aan de 44-jarige man overhandigd. Ook deze verdachte is opgespoord en aangehouden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Verder heeft de politie winkeldieven aangehouden op de Varkensmarkt in Roermond (1x), de Kaldenkerkerweg in Venlo (1x), de Lomstraat in Venlo (1x), het Monseigneur Nolensplein in Venlo en de Kiosk in Venray (1x).