Gemeente Den Haag

augustus 2005
Asfaltering Erasmusweg en Erasmusplein (1 augustus)

Vanaf dinsdag 9 augustus a.s. beginnen de voorbereidende werkzaamheden voor de asfaltering van de Erasmusweg, vanaf de kruising met de Anna Bijnslaan tot en met het Erasmusplein. De Erasmusweg wordt deze periode voor het autoverkeer niet afgesloten, maar wel versmald. De voorbereidingen duren tot en met vrijdag 9 september. Van maandag 12 september tot zaterdag 17 september wordt het asfalt op de Erasmusweg vanaf de Anna Bijnslaan tot en met het Erasmusplein vervangen. Dit weggedeelte is dan geheel afgesloten en het autoverkeer wordt omgeleid.

Asfaltering
De asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd van 12 september tot en met zaterdagochtend 17 september 06.00 uur. In deze periode is de Erasmusweg vanaf de Anna Bijnslaan tot en met het Erasmusplein geheel afgesloten voor al het verkeer. Ook de Moerweg is bij het Erasmusplein afgesloten.

Omleidingen
Tijden het asfalteren zijn er omleidingen ingesteld voor het autoverkeer. Het verkeer op de Troelstrakade richting het Westland en omgekeerd wordt omgeleid via de Melis Stokelaan en de Loevesteinlaan. Het verkeer van de Moerweg naar Rijswijk en omgekeerd wordt omgeleid via de Melis Stokelaan, Loevesteinlaan, Schaapweg en de Generaal Spoorlaan. De omleidingen staan met borden aangegeven. Voetgangers en fietsers worden langs het werk geleid.

Meer informatie
Meer informatie over het wegonderhoud in Den Haag is te vinden op internet: www.denhaag.nl/wegonderhoud.