9 augus tus 2005
PRIORITY TELECOM SLUIT CONTRACT MET REISMARKTLEIDER TUI NEDERLAND

Contract biedt TUI complete oplossing voor geavanceerde spraakdiensten

Priority Telecom (Euronext Amsterdam: PRIOR) maakt vandaag bekend dat zij een meerjaren contract, met een waarde van EUR 1,3 miljoen, heeft gesloten met de toonaangevende reisorganisatie en marktleider TUI Nederland, dat onder meer de merken Arke, Holland International en KRAS SterVakanties voert. Het betreft de levering van een complete oplossing voor geavanceerde spraakdiensten, waaronder de diensten Corporate Voice ISDN, Corporate Voice Indirect Access en Customer Contact Solutions. Marktleider TUI Nederland maakt onderdeel uit van World of TUI, een verscheidenheid aan reisorganisaties van de wereldwijd toonaangevende toerisme-organisatie TUI AG. In Nederland maken meer dan 200 World of TUI Reisbureaus deel uit van TUI Nederland. Met zestien verschillende merken die elk hun eigen karakter en specialisme hebben, speelt TUI Nederland een prominente rol op de Nederlandse reismarkt. In april 2005 lanceerde TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. TUI Nederland heeft voor Priority Telecom gekozen vanwege de complete, betrouwbare en kosteneffectieve spraakoplossing die geboden werd. Verder is de keuze ook gebaseerd op de mogelijkheid voor een eenvoudige overstap naar innovatieve VoIP-diensten in de toekomst. De unieke componenten van deze propositie bestaan uit geavanceerde call-routing applicaties, fall- back routering en cost-centre facturering, hetgeen de inzichtelijkheid en beheersbaarheid van de kosten ten goede komt.
Door middel van Corporate Voice ISDN-30 worden de twee hoofdkantoren van TUI Nederland (Rijswijk en Enschede), evenals een aantal andere grotere locaties, rechtstreeks op het glasvezelnetwerk van Priority Telecom aangesloten. Voor een groot aantal van de reisbureaus onder TUI s beheer, is gekozen voor Priority Telecoms Corporate Voice Indirect Access, een kosteneffectieve dienst voor met name kleinere locaties. Tot slot zal Priority Telecom via haar Customer Contact Solutions diensten de 0800 / 0900-nummers van TUI hosten, waaronder ook ArkeFly.
"In Priority Telecom vinden wij een partner die betrouwbare diensten levert voor onze huidige telefonieomgeving en ook klaar is voor onze mogelijke overstap naar VoIP", aldus Nico van der Veer, Directeur World of TUI Reisbureaus van TUI Nederland. "Het telefonisch te woord staan
---

van onze klanten maakt onderdeel uit van onze kernactiviteiten. Dankzij de geavanceerde spraakdiensten op Priority Telecoms intelligente netwerk hoeven wij geen gesprek te missen." "Wij zijn verheugd om TUI Nederland te mogen verwelkomen in onze klantenkring. Ons aanbod van kwalitatief hoogwaardige spraakoplossingen past uitstekend binnen de reisbranche, waar kwaliteit, innovatie en toegevoegde waarde een centrale rol spelen aldus Lucas van Rijen, Director Voice and Internet, Priority Telecom. Priority Telecom N.V.
Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privédatanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en geavanceerde spraakdiensten aan meer dan 8.100 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar ervaren lokale directe verkoopmedewerkers. Priority Telecom is een meerderheidsdochter van Liberty Global, Inc. De onderneming is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool "PRIOR". Voor meer nieuws en informatie surft u naar: www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Priority Telecom
Cathy van de Garde
Telefoon.: 020 - 778 27 31
E-mail: cvdgarde@prioritytelecom.com

---


---- --