Ingezonden persbericht

Ontmoet uw online gesprekspartner

HAARLEM, 20050809 -- Begin augustus is online-gesprekspartner van start gegaan. Online-gesprekspartner is een online platform waar mensen met dezelfde achtergrond of interesse hun gesprekspartner kunnen ontmoeten. De site is tot stand gekomen met de hulp van een aantal ervaringsdeskundigen welke affiniteit hebben met de gespreksonderwerpen.


Online-gesprekspartner stelt u in de gelegenheid om (anoniem) met geïnteresseerden te praten over onderwerpen die ú bespreekbaar wilt maken. Deze onderwerpen variëren van psychologie tot seksualiteit en van cultuur tot een conflict met uw werkgever.

Dankzij de heldere opmaak is de site goed toegankelijk en overzichtelijk waardoor u makkelijk door de site kunt navigeren. Online-gesprekspartner bestaat uit twee delen: de portals en het forum. Op de portals vindt u nieuwsberichten, informatie en recente artikelen over interessante onderwerpen die vaak een psychologische achtergrond hebben. Het forum biedt de mogelijkheid tot interactiviteit. De bezoekers van de website kunnen er een vraag stellen, zich inlezen in een onderwerp of vragen van een ander beantwoorden.

Wilt u ook meepraten over de stelling van de week of uw verhaal delen met mensen die oprecht interesse hebben in u? Surf dan naar www.online-gesprekspartner.nl.




Online gesprekspartner