Keyware


Keyware is nieuwe hoofdsponsor van KSV Roeselare

Brussel, België 10 augustus 2005 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, wordt de nieuwe hoofdsponsor van K.S.V. Roeselare, een nieuwkomer in de Eerste Klasse van de Nationale Voetbalcompetitie.

De sponsoring past in de campagne Keyware is Everywhere en is een onderdeel van de globale communicatie strategie. Door deze sponsoring brengen we de oplossingen van Keyware in beeld (betaalterminals, getrouwheidskaarten, electronische sleutels, camerabewaking, toegangscontrole, tijdsregistratie en alarmmanagement). Deze technologie en haar toepassingen zijn terug te vinden binnen zowat alle economische sectoren, instellingen en overheidsdiensten. Keyware combineert hierbij kwalitatieve en prijsperformante oplossingen. Zo zijn, op het gebied van betaalterminals, zowel de vaste als de draagbare toestellen van Keyware tot 40% goedkoper dan de concurrentie en terug te vinden bij zowel handelaars als vrije beroepen over heel België.

Stéphane Vandervelde, President & CEO : In België is voetbal nog altijd de populairste sport en voetbal spreekt zowel handelaars, vrije beroepers als bedrijfsleiders aan. Deze sponsoring past binnen onze strategie voor globale marketingcommunicatie naar prospecten, klanten, leveranciers en personeel. Bovendien willen we de naambekendheid van Keyware versterken door gerichte campagnes. Dat K.S.V. Roeselare een challenger is in eerste klasse, is a perfect match.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

copyright © 2005 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy