Power plate international

Badhoevedorp, 11 augustus 2005

FC Omniworld presenteert Power-Plate als sponsor

Met ingang van het seizoen 2005-2006 heeft Nederland er voor het eerst in jaren weer een nieuwe club in het betaalde voetbal bij. FC Omniworld zal zijn debuut maken in de Gouden Gids divisie en heeft daarvoor uiteraard een aantal sponsoren moeten aantrekken. Na o.a. Scarlet, Ruitenheer B.V. en Mitsubishi Forklift Trucks heeft nu ook Power-Plate International zich als (shirt)sponsor aan dit ambitieuze project verbonden.

Power-Plate International heeft natuurlijk als leverancier van het meest innovatieve en effectieve trainingstoestel de nodige affiniteit met topsport, evenals de drijvende kracht achter het bedrijf, Guus van der Meer. Hij verdiende zijn sporen als trainer en coach van vele bekende topatleten (waaronder diverse voetballers) en succesvolle teams die bijvoorbeeld Nederland vertegenwoordigden tijdens verschillende edities van de Olympische Spelen.

Vibratietraining met behulp van de Power-Plate neemt een belangrijke plaats in bij de dagelijkse trainingssessies van de spelers. Ook het Preventiecentrum Almere, dat verantwoordelijk is voor de training en revalidatie van de spelers, heeft deze nieuwe methode omhelst en maakt enthousiast gebruik van de Power-Plate.

Power-Plate International laat met deze sponsorovereenkomst blijken veel vertrouwen te hebben in de enorme potentie van deze kersverse betaald voetbal organisatie. Net als FC Omniworld dat binnen de voetbalwereld zal doen heeft het bedrijf zich binnen een paar jaren opgewerkt naar een positie van aanjager en vernieuwer binnen haar branche. Durf, creativiteit en innovatie zijn bij beide partners kernbegrippen en spelen een belangrijke rol in de manier waarop zij zich in de markt hebben gepositioneerd.

Power-Plate International feliciteert FC Omniworld met de reeds behaalde resultaten en wenst het bestuur, de club en uiteraard de spelers een uitermate succesvol seizoen toe.