RTL Group

RTL Nederland stort prijzenregen uit over kijkers bij lancering van family of stations

Op vrijdag 12 augustus aanstaande lanceert RTL Nederland haar family of stations, bestaande uit RTL 4 (Je Raakt Niet Uitgekeken), RTL 5 (Jouw Nieuwe RTL 5) en RTL 7 (Verrassend Vertrouwd). Er wordt afscheid genomen van de zender Yorin, terwijl het populaire RTL 4 verder wordt versterkt. RTL 5 ondergaat een stevige vernieuwing, waardoor het station tot de tweede publiekszender van RTL Nederland uitgroeit en RTL 7 is de gloednieuwe zender die de family of stations compleet maakt. Om de kijker optimaal bij deze vernieuwingen te betrekken, voert RTL Nederland van 12 augustus tot en met 9 september een grootscheepse en zeer directe sweepstake-actie, die het publiek massaal de kans geeft op het winnen van prachtige prijzen en tegelijkertijd bekendmaakt met de nieuwe programmering van RTL 4, RTL 5 en RTL 7.

Via een variëteit aan media (o.a. Telegraaf, Voetbal International, Libelle, verschillende omroepbladen) en distributiepunten (Total, Free Record Shop, The Music Store en ECI) verspreidt RTL Nederland 36 miljoen kanskaarten, die wekelijks garant staan voor maar liefst 457 prijzen. Op www.rtl457.nl kunnen deelnemers de persoonlijke, op hun kaart genoteerde, code invullen en daarmee direct kans maken op onder meer reizen, scooters, weekendjes weg, ballonvaarten, horloges, en dvds. De ultieme winnaar kan zich aan het eind van de actieperiode verheugen op de spectaculaire superhoofdprijs: een vakantiewoning in Nederland ter waarde van 300.000 euro. Daarnaast worden drie verschillende Mitsubishis weggegeven (per zender één) door vanaf 12 augustus de programmas op RTL 4, RTL 5 en RTL 7 scherp in de gaten te houden.

De live aftrap van de Eredivisie op 12 augustus is slechts een voorproefje van het verrassende, vernieuwende en vertrouwde aanbod van RTL Nederland. Met de family of stations wordt de kijker rijkelijk voorzien van programmas in alle mogelijke genres: sport, nieuws, drama, reality, comedy, infotainment, groot entertainment, blockbuster-films en films voor liefhebbers. RTL 4, RTL 5 en RTL 7 staan dit winterseizoen dan ook garant voor het meest complete televisieaanbod.


---

---
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Koppenol, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718597 of kim.koppenol@rtl.nl. Voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling mediadocumentatie via tel. 035-6718553 of via de persdienstsite.

© 2005 RTL Nederland / IP