Binnensticht 10.00 uur

Utrecht 12-08-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Verkeerscontrole

ZEIST- Op de Panweg, Griftlaan en de Griffensteijnselaan een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen donderdagmiddag 13 automobilisten een bekeuring voor o.a. het rijden zonder gordel, rijden met een verlopen APK en het rijden zonder verzekering.

Vlindermessen

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op donderdagmiddag werden twee jongens aangehouden omdat ze twee messen in hun bezit hadden. Omstreeks 13.00 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens, 16 en 17 jaar uit Driebergen-rijsenburg en Zeist, met vlindermessen aan het zwaaien waren op de Traaij. Het duo werd aangetroffen en meegenomen naar het bureau. De messen werden ingenomen en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Vallen na snijden

HUIS TER HEIDE- Op donderdagavond raakte een vrouw uit Leusden gewond nadat ze was gesneden door een fietster. Omstreeks 19.50 uur fietste de 70-jarige vrouw over de Amersfoortseweg. Plotseling kwam een onbekend vrouw op een fiets het fietspad oprijden. De 70-jarige vrouw kwam hierdoor ten val en moest zich laten behandelen door ambulancepersoneel. De veroorzaker reed gewoon door. De politie is op zoek naar getuigen en zij kunnen reageren via nummer 0900-8844, district Binnensticht.