Gemeente Helmond



---

|

---

Ondernemers kunnen hun aanbod op de kaart zetten

De gemeente Helmond bereidt de invoering voor van de Vrijwilligerskaart, begin volgend jaar. De Vrijwilligerskaart is een pas die nuttige en leuke voordelen biedt aan vrijwilligers en kan worden gezien als waardering voor de inzet van deze mensen voor de Helmondse samenleving. Deze mensen zijn immers het cement van de samenleving.

Alle vrijwilligers in Helmond die door hun vereniging of organisatie worden voorgedragen krijgen een Vrijwilligerskaart. Zij kunnen gebruik maken van de voordelen die de kaart biedt. Daarbij kan worden gedacht aan aanbiedingen op het gebied van het volgen van opleidingen of workshops, maar ook bij lekker uit eten, het bezoeken van een concert, korting bij de sauna en bijzondere privileges. Via internet en de regelmatig verschijnende Vrijwilligerskrant hebben de kaarthouders voortdurend zicht op het aanbod waar zij gebruik van kunnen maken. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan het aanbod van het Helmondse bedrijfsleven.

Bedrijven kunnen deelnemen
De Vrijwilligerskaart is een landelijk initiatief dat lokaal wordt ingevuld. Ondernemers hebben de gelegenheid om de vrijwilligers een aanbieding te doen. Deelname aan de Vrijwilligerskaart biedt bedrijven de mogelijkheid om twee vliegen in één klap te slaan: het tonen van maatschappelijke betrokkenheid én uitbreiding van het klantenbestand. Het gaat immers om een grote groep potentiële klanten voor die bedrijven. Klanten die ook nog eens beschikken over een actief sociaal netwerk.

Nadere informatie
Heeft u interesse in het opnemen van uw aanbod op de Vrijwilligerskaart Helmond? Neem dan voor nadere informatie over de mogelijkheden contact op met Wim Oosterveld. Hij is te bereiken via w.oosterveld@helmond.nl of via (0492) 58 73 81.
---

| |