Talpa Nederland



* Bridget Maasland

Leeftijd
33 jaar
Bekend van
O.A. VJ voor TMF, BNN at Work, De Nationale IQ-Test, BNN Docu: De Wereld Van..., Lijst 0 met Katja Schuurman, Robot Wars, Neuken Doe Je Zo & BNN Family
Programma's van Bridget
Je leven in de steigers

Biografie

Met een tv-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt de carrière van Bridget vanaf 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget van jongs af aan over droomt. Dankzij haar moeders werk als visagiste en model, komt Bridget in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle opdrachten als model op.
Â
Na een hectische modellentijd in Barcelona komt Bridget uiteindelijk bij de televisie terecht. Ze wordt aangenomen als VJ voor de op dat moment nog jonge muziekzender The Music Factory. Â
Na ruim vier jaar TMF besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma âBNN at Workâ vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze âDe Nationale IQ-Testâ, âLijst 0â, âDe Hoofdprijsâ, en âNeuken Doe Je Zoâ.

In maart 2004 ontvangt Bridget diverse gasten in het door haar bedachte programma âThe Bridget Triangleâ. In de zomer van 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma âBNN presenteert AVROâs Sterrenslagâ en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor âBNN at Workâ.

In 2005 presenteert ze opnieuw âDe IQ-Testâ en âDe Hoofdprijsâ, en is een tweede reeks van de serie âThe Bridget Triangleâ te zien. In mei wordt bekend dat Bridget zal overstappen naar de nieuwe zender Talpa. Wel zal zij nog tot en met januari 2006 te zien zijn bij BNN met âBNN presenteert AVROâs Sterrenslagâ.

Bij Talpa gaat Bridget twee tv-programmaâs presenteren. âJe Leven in de Steigersâ, waarin zij met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwt. Daarnaast presenteert ze het alom bekende âBig Brotherâ, wat alweer het vijfde seizoen ingaat.

Â

© 2005 TALPA