Politie Noord- en Oost Gelderland

Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

District Apeldoorn

Nadere informatie:
Nanda Redder
Bureau Communicatie
0900-8844

P E R S B E R I C H T E N

Politiedistrict Apeldoorn

14-08-2005

Rijden onder invloed

Apeldoorn - De politie heeft op zaterdag 13 augustus omstreeks 08.30 uur een 19-jarige man uit Deventer aangehouden nadat hij met zijn auto tegen een lantaarnpaal was gereden. Bij een blaastest bleek de man te veel aclohol te hebben genuttigd waarop hij werd aangehouden. Op het bureau bleek hij een alcoholpercentage van 0,94 promielle te hebben. De man kreeg een proces verbaal en werd heengezonden.

Winkeldief aangehouden

Apeldoorn - De politie heeft op zaterdag 13 augustus omstreeks 11.00 uur winkeldief aangehouden. Personeelsleden van de winkel aan het Operaplein hadden reeds getracht de winkeldief aan te houden wat niet lukte. Na tussenkomst van de politie kon de verdachte alsnog in de kraag worden gegrepen.

Beroving met geweld

Apeldoorn - De politie heeft op vrijdag 12 augustus een 21-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij een 19-jarige man uit dezelfde plaats had beroofd van een CD en vervolgens had mishandeld. De agenten reden over de Molenstraat toen zij zagen dat het slachtoffer werd mishandeld. Hierop sprong één van de agenten uit de auto en achtervolgde de verdachte. De verdachte kon worden aangehouden en werd overgebracht naar het bureau. De beroving bleek in het bijzijn van nog twee personen te hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de zaak.

Belediging politie

Apeldoorn - Een 44-jarige man uit Apeldoorn is op zondag 14 augustus rond 01.00 uur terzake belediging aangehouden. De man was, op verzoek van een horecagelegenheid, door de agent aangesproken op agressief gedrag. De man maakte de agent uit voor klootzak waarop proces verbaal werd opgemaakt

---- --