Eemland noord, 09.25 uur

Utrecht 16-08-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Verkeerscontrole

BAARN Op maandag heeft de politie tussen 07.30 uur en 14.30 uur een verkeerscontrole gehouden in het district Eemland noord. Er werden bekeuringen uitgeschreven voor onder andere: rood licht (4), negeren stopteken (1), radarverklikker (1), snelheid (4), verlopen APK (1), niet dragen van de helm (1) en niet handsfree bellen (1).

Snelheidscontrole

BAARN Op maandagmiddag heeft de politie tussen 15.45 uur en 17.45 uur een snelheidscontrole gehouden op de Torenlaan. Er werden 829 automobilisten gecontroleerd. 8 Automobilisten reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De bestuurder met de meeste haast reed 75 km/u. Zij krijgen de bekeuring thuis gestuurd.

Gordelcontrole

BAARN Op maandagmiddag heeft de politie tussen 14.30 uur en 16.00 uur een gordelcontrole gehouden op de Kerkstraat, Oosterstraat en Wijkamplaan. Tien automobilisten droegen geen gordel en kregen een bekeuring.

Dieven aangehouden

BUNSCHOTEN / SPAKENBURG Op maandagavond zijn 3 jongens van 13 -18 jaar uit Bunschoten /Spakenburg aangehouden voor het plegen van een diefstal.

Omstreeks 22.05 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een man drie jongens had aangehouden op de Snoekbaarsweg in verband met een diefstal. Ter plaatse gekomen bleek dat de vader van de drie jongens erachter was gekomen dat zijn zonen op maandag 8 augustus geld hadden gestolen uit een vrachtwagen die op de Snoekbaarsweg stond geparkeerd. Hij belde hierop de politie. Die hielden de drie verdachten aan. Zij zijn ingesloten voor verhoor.