Junkie XL en Lange Frans & Baas B op jongerenfestival SAIL

Booij, klusman en van bruggen

Op 19 augustus (tijdens SAIL 2005) vindt in Club Panama te Amsterdam het Rock the Boat festival plaats; met demonstraties, talkshows, films, games en muziek van onder meer Junkie XL (voor het eerst sinds een jaar live in Nederland), Abrandis!, The Sheer en Lange Frans & Baas B. GeĂŻnteresseerden kunnen vanaf nu kaarten winnen in een maritieme quiz op www.rocktheboat.nu.

Rock the Boat wordt georganiseerd door de Provincie Noord-Holland in samenwerking met het Gemeentelijk Havenbedrijf Amsterdam om meer bekendheid te geven aan de arbeidsmogelijkheden in de maritieme sector. Dat gaat van diepzeelassen en olieboren in de Noordzee tot kraanbesturen en jetski.s maken. Meer informatie over de verschillende maritieme sectoren op www.rocktheboat.nu.

Rock the Boat in - Club Panama op vrijdag 19 augustus 2005 van 15:00 . 20:00 uur - biedt naast muziek nog veel meer. Onder leiding van BNN.ers Sophie Hilbrand en Pim Veth zijn er talkshows over de Offshore, Jachtbouw en de Haven. Je kan er (nautische) X-box games spelen, films over de haven kijken, cabaretiers geven hun ongezouten commentaar op werk op het water. Er zijn breakdance acts, dj.s, vj.s, demonstraties en nog veel meer.

Via www.rocktheboat.nu zijn er reeds honderden exclusieve kaarten gewonnen voor dit fantastische festival.


Noot voor de redactie,