Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Emmen 19-08-2005

Onderzoek naar inbraak bij bedrijf
BEILEN In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een winkel aan de Brinkstraat. In de zaak werden kasten en laden doorzocht. Uit een klein kluisje werd een onbekend bedrag aan geld gestolen. De daders waren binnen gekomen door het forceren van een deur. Totale schade is niet bekend. De technische recherche zal een nader onderzoek instellen. (05-171659)

Vermiste man uit Nijeveen weer thuis
De vermiste A. Snelder uit Nijeveen is weer thuis. Gezien de omstandigheden maakt de man het goed. Hij is uit eigen beweging weer thuis gekomen en heeft de afgelopen week vermoedelijk rond gezworven in Nederland.
Snelder was sinds afgelopen maandag verdwenen. Hij stond gesignaleerd en familie, vrienden en andere betrokkenen hebben de afgelopen dagen naar hem uitgekeken. (05-170542)

Fietser gewond bij aanrijding
HOOGEVEEN Een 62-jarige inwoner van Hoogeveen is vrijdag rond de middag gewond geraakt bij een aanrijding op de Alteveerstraat. De man fietste over het Alteveer richting Hoogeveen. Hij fietste gezien de rijrichting op het linker fietspad. Bij het viaduct over de Hoogeveensevaart, stak hij over naar de andere zijde van de weg en zag daarbij een naderende auto over het hoofd. Hij werd door de auto, die bestuurd werd door een 49-jarige inwoner van Kerkenveld, aangereden. De fietser is met hoofdletsel overgebracht naar het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. (05-171762)

Auto tegen boom
HOOGEVEEN Vrijdagmiddag net na twee uur is een 24-jarige bestuurster uit Hoogeveen met haar auto tegen boom gebotst. Zij reed over de Melkweg en botste, vermoedelijk omdat ze onwel werd, tegen een boom nabij het winkelcentrum aldaar. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. De auto raakte behoorlijk beschadigd en is afgesleept. (05-171810)

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandagmorgen. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 81 56.