Gemeente Berkel en Rodenrijs

Algemeen nieuws

Zwembad De Windas organiseert NK Bommetje®
Op zaterdag 20 augustus 2005 vanf 15.00 uur organiseert zwembad De Windas, Berkelseweg 21 in Bergschenhoek de landelijke finale van het Sportfondsen NK Bommetje®. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan Villa Pardoes!

Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier genieten van een gratis vakantie in een van de acht thema-appartementen, zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space, waar alles is aangepast aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. In het unieke gebouw staat hen letterlijk en figuurlijk niets in de weg.

Een vakantie in Villa Pardoes is een week onbeperkt toegang tot de Efteling, Land van Ooit, Beekse Bergen en Toverland. Ook vele andere faciliteiten in de omgeving openen gratis de deuren voor de gasten van Villa Pardoes. Hierdoor beleeft het gezin met elkaar een onvergetelijke tijd, vol warmte, gezelligheid en plezier. Een herinnering die blijft, wat er in de toekomst ook gebeurt!

Voorronde op zaterdag 2 juli 2005
Om mee te mogen doen aan de landelijke finale worden in verschillende buitenzwembaden in het land voorrondes gehouden. De voorronde in Bergschenhoek is op zaterdag 2 juli 2005 vanaf 15.00 uur. Opgeven hiervoor is nu al mogelijk bij de receptie van het zwembad tegen betaling van EUR 1,75 p.p.

Prijzen:
De hoofdprijs, een wisselbeker, een certificaat en de roem, is voor het hoogste bommetje. Er zijn twee categorieën; tot 10 jaar en vanaf 11 jaar, waarvoor natuurlijk ook prijzen te winnen zijn. Voor het mooiste bommetje of het origineelst verklede bommetje is ook een prijs weggelegd. De prijsuitreiking is direct na de landelijke finale op 20 augustus.

Informatie:
Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer (010) 511 6611 of per e-mail windas13@zonnet.nl