Ingezonden persbericht


Hed Kandi presents Beach House in Scheveningen

-Persbericht-

Je ultieme zomersensatie is dit jaar op het strand..met Hed kandi

Het beloofd een warme zomer te worden dit jaar. In de laatste weken vielen de kraaien van het dak en hadden zelfs de tropische vogels het even moeilijk. Een uitstekende kans om de associatie met zon, warmte en strand te beleven op Lipton Beach Lounge in Scheveningen. Op 20 augustus staat deze locatie namelijk volledig in het teken van het wereldbekende "Hed Kandi" concept.

Hed Kandi is begonnen als klein bedrijf dat compilatie cd's produceerde en uitgegroeid tot een fenomeen in de dance wereld met o.a. een eigen radioshow, een recordlabel en vaste clubavonden over heel de wereld. Dit jaar hebben ze wederom een wekelijkse residentie in El Divino op Ibiza. Punt van herkenning is voor vele het kenmerkende design wat Hed Kandi sinds het begin op o.a. hun cdŽs heeft tentoongesteld.

Op deze editie presenteren ze hun nieuwste cd met de toepasselijke naam: 'Beach House'

De vorige editie van Hed Kandi vond plaats in het Paard van Troje in Den Haag waarbij o.a. Hatty Lovehearts te gast was. Dit keer is het de beurt aan de Engelse Craig McGivern en de Nederlandse Mike van Loon. Mike van Loon is de Nederlandse tak van Hed Kandi en was een jaar geleden de presentator van de wekelijkse radioshow op ID&T Radio.

Naast de heren van Hed Kandi staan er ook wat lokale helden geprogrammeerd. Victor Coral is vooral bekend door zijn residentie op Rush, maar daarnaast draait hij in 1 weekend in bijna alle provincies van het land. Ook Haagse held Stef Vrolijk is weer van de partij. Samen met Billy the Klit zullen ze in de tweede zaal de hele avond house classics draaien.

Ondanks dat Lipton Beach Lounge deze zomer een complete metamorfose heeft ondergaan is de capaciteit nog steeds hetzelfde gebleven en daarom wordt aangeraden kaarten in de voorverkoop te halen. Voorverkoopkaarten kunnen gehaald worden bij Ticketbox en bij enkele bekende lokale verkooppunten in de randstad.

Name: Hed Kandi presents Beach House
Venue: Lipton Beach Lounge, Zwartepad 61, Noorderstrand, Scheveningen. Date: Saturday August 20th
Time: 22:00 - 04:00
Price: 17,50 euro (presale, ex fee)/ 20,- (door)
Presale: www.ticketbox.nl, callcenter 0900-9393, all ticketbox outlets Den Haag: Hype, Bendorff. Rotterdam: Hype. Amsterdam: Club Wear House Info/ Mailinglist: www.wannahaves.nl

---- --