Gemeente Borsele

Nieuwsbericht

Rolstoeltennisdag 's-Heer Abtskerke

Op zaterdag 20 augustus aanstaande organiseert T.V. 's-Heer Abtskerke, in samenwerking met de KNLTB en Borsele Beweegt, de tweede Rolstoeltennisdag op de tennisbanen in
's-Heer Abtskerke, gelegen aan de v.d. Plasschestraat (achter dorpshuis Versvliet).

In september 2003 organiseerde de tennisvereniging de eerste Rolstoeltennisdag. Wegens het enorme succes en de vele positieve reacties is besloten tot het organiseren van een tweede, soortgelijke dag.

Het doel van deze Rolstoeldag is onder andere het promoten van de tennissport, zowel onder validen als ook onder mindervalide mensen. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, kunnen aan deze Rolstoeltennisdag dus niet alleen mensen in een rolstoel, maar ook andere, mindervalide en belangstellende personen deelnemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur: Opening
11.15 uur - 12.15 uur: Clinic voor rolstoeltennissers, o.l.v. Chris Versteeg
12.30 uur - 14.00 uur: Gratis lunch voor genodigden en belangstellenden
12.30 uur - 14.00 uur: Vrij tennissen (o.l.v. trainer) voor mindervalide en validen
14.00 uur - 16.00 uur: Wedstrijden voor rolstoeltennissers en belangstellenden
16.00 uur: Afsluiting

Zit u in een rolstoel en wilt u eens proberen een balletje te slaan? Of bent u op een andere manier mindervalide en geĂŻnteresseerd in de tennissport? Meld u dan nu aan voor deze Rolstoeltennisdag!! Aanmelden voor de Rolstoeltennisdag kan tot 13 augustus aanstaande bij Marco Kwaak (T.V. s-Heer Abtskerke) via telefoonnummer (0113) 311613 of e-mail: mgkwaak@zeelandnet.nl. Deelname aan deze dag is geheel kosteloos.