Ingezonden persbericht


Persbericht 9 augustus 2005

Park & Party - tweedaags tuinfeest voor de stad

Een muziekfestival voor de allerjongsten tot en met de alleroudsten. Park Brakkestein is op 20 en 21 augustus de locatie van Park & Party, een tweedaags muziekfestijn met een bonte stoet artiesten. Van de hip hop van Relax op zaterdagavond via de diva van het Nederlandse luisterlied Liesbeth List op zondagmorgen tot en met de sterren van de populaire dierentuinserie Zoop op zondagmiddag. Park & Party wordt georganiseerd door Novio Pontis en de stichting Nijmegen 2000 jaar. New Road Music verzorgt de programmering.

Open Air 70's & 80's Party
Zaterdagdagavond 20 augustus gaat Park & Party bruisend van start met de Open Air 70's & 80's Swingparty. 'Live hiphop band X-trodinaire' Relax speelt live en verder zorgen de verlichte 'Saturday Night Fever'-dansvloer, de glitterbollen en niet in de laatste plaats de meest waanzinnige drive in-dj's van West-Europa en verre omstreken, de Loco Loco Disco Show. Om 24.00 uur is het feest voor de zaterdag klaar

Picknickconcert
De volgende ochtend ontwaakt het park stijlvol met een picknickconcert. Optredens van Jan Vayne, het orkest Kunst na Arbeid, de Nederlandse diva van het luisterlied Liesbeth List, Frank Sinatra impersonator Bob Bullee, pianist Bert Louissen en zangeres Marja Adams zorgen vanaf 11.30 uur voor de muzikale omlijsting van de ochtend. Vul uw picknickmand met lekkernijen, breng een plaid mee, vlij neer op het gazon en geniet van de muziek. Als stijlvol intermezzo is er een prachtig defilé van de mooiste klassieke auto's én kunt u meedingen naar de verkiezing van de fraaiste hoedencreatie.

ZOOP!
Aansluitend, vanaf 15.00 tot 18.00 uur, is het tijd voor de kids. De Ouwehands-dierenbus levert een aantal acteurs uit de populaire Nickelodeon-serie 'ZOOP' af. Deze soapsterren kun je in levende lijve ontmoeten. Ze nemen alle tijd voor handtekeningen en geven antwoord op alle vragen. Bovendien kun je samen met ze op de foto. En de eerste duizend kinderen ontvangen gratis de single "Verliefd " van Bastiaan. Ook staan er een aantal springkussens en treedt de populaire meidenband 'Bad Candy'. live op. Kortom, twee dagen plezier voor alle Nijmegenaren.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht