013 Tilburg

City Sounds 2005

TILBURG, 12 AUGUSTUS 2005
Zaterdag 20 augustus zal er een speciale exclusieve editie van City Sounds plaatsvinden in 013, Feel en De Uitstad. Gratis toegankelijk, maar om de enorme toeloop van bezoekers te reguleren heb je wel een toegangsbewijs nodig. Deze liggen vanaf zaterdag 13 augustus 11:00 u bij de boxoffice van 013 klaar. De capaciteit is beperkt dus wees er snel bij! Maximaal vier tickets per persoon en minimum leeftijd 18. Daarnaast zijn er op vrijdag 12 augustus een aantal tickets verkrijgbaar tijdens de finale van de Dj contest van City Sounds in café Feel. Vanaf 00:00 krijgen de eerst honderd bezoekers een ticket. De programmering is rond en mag er zijn, Alexander Kowalski, Funk dVoid, Dr Lektroluv, Joris Voorn, Marysol, Eric de Man en meer dan 20 andere artiesten in één van de vijf area's.


Life of Agony exclusief in 013

Het duurt nog heel eventjes, maar op woensdag 7 december staat Life of Agony op ons grote podium. Een band met een onbreekbare live repuatie en een nieuw album op zak genaamd Broken Valley. Het is de enige show in Nederland, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De voorverkoop start zaterdag 20 augustus.

Bacardi Bat Beats terug

Op zaterdag 24 september is het zover, de derde editie van Bacardi Bat Beats in 013. Bacardi heeft vanuit zijn oorsprong een sterke band met Latin muziek. Tijdens Bacardi Bat Beats waan je je dan ook helemaal in deze hartstochtelijke sferen. De muziek sluit daar op aan met een bijzondere mix van het beste uit de internationale dancewereld en opkomende (inter-)nationale talenten. Deze editie met Derrick May, bekend als techno DJ, maar exclusief voor Bacardi gaat hij een Braziliaanse set doen. Benny Rodrigues doet wat we van hem gewend zijn, de dansvloer vol en de zaal aan zijn voeten krijgen. De voorverkoop start zaterdag 20 augustus.