Gemeente Laarbeek



* Kermis in Aarle-Rixtel opent op 20 augustus met verloting gratis kaartjes

Kermis in Aarle-Rixtel opent op 20 augustus met verloting gratis kaartjes
Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 augustus draait de kermis weer op 't Heuveltje in Aarle-Rixtel. Er is voor ieder wat wils en zoals altijd weer met betaalbare ritprijzen! Op zaterdag wordt de kermis om 16.00 uur officieel geopend.

Opening
De opening wordt verricht door wethouder Willemse-De Vries. Zij zal een aantal enveloppen met tegoedbonnen voor de attracties verloten. U maakt kans op deze tegoedbonnen door de bon die hieronder staat in te vullen en tussen 15.45 en 16.00 uur in de bus op het kermisterrein te doen. Om 16.00 uur zal zij uit de ingeleverde bonnen de winnaars trekken die dan meteen van hun gewonnen kaartjes gebruik kunnen maken op de kermis.

Bekendste kabouter
Op maandag 22 augustus komt Kabouter Plop (look-a-like) met zijn vrienden de kermis bezoeken. Als je hem een hand wilt geven of je wilt met hem op de foto dan kan dat natuurlijk. Zorg dan wel dat je papa en mama hun fototoestel bij zich hebben! Kabouter Plop is vanaf 18.30 tot 20.00 uur op 't Heuveltje.

Kermisloterij
Op dinsdag 23 augustus om 20.00 uur is er een grote, gratis kermisloterij met mooie prijzen voor jong en oud! Er is van alles te winnen, van mooie knuffels tot een cadeaucheque. U krijgt de loten gratis bij alle attracties die u op de kermis bezoekt.

Openingstijden
De kermis start zaterdag om 16.00 uur, zondag om 13.00 uur en maandag en dinsdag om 15.00 uur. Op alle dagen is de kermis geopend tot 24.00 uur.