Time : 10:14:36 AM
Date : Thursday, August 18, 2005
Sender Name: FREE RECORD SHOP BELGIUM

Showcase Belle Perez 20/8 in mechelen

Belle Perez showcase in Free Record Shop Mechelen zaterdag 20 augustus

Belle Perez geeft op zaterdag 20 augustus een exclusieve showcase in de Free Record Shop winkel te Mechelen. Om 16.30u start ze met een akoestische set die zo'n twintig minuten zal duren. Aansluitend is er een signeersessie, waarbij de fans hun idool kunnen ontmoeten en albums en/of singles laten signeren.
Afspraak in Free Record Shop Mechelen (Geitestraat 22) op zaterdag 20 augustus om 16.30 u. Elke klant die zaterdag een Belle Perez album/single koopt in onze winkel krijgt er gratis een prachtige poster bovenop.

Het muziekverhaal van Belle Perez begint met 'Hello World'. We schrijven 1999 en het aanstekelijke nummer haalt zowel nationale als internationale radiostations! De Spaans Belgische is in één klap 'hot'. Knallende hitsingles als 'Honeybee', 'This Crazy Feeling',
'Kiss and Make Up', 'Planet of Love', 'Get up and Boogie' en 'Me and You' volgen elkaar in snelvaart op. Sympathieke Belle pakt met "Me and you", "Enamorada" en "Light of my life" drie jaar op rij de prestigieuze Zomerhit-award! Na vier succesvolle albums, latinoconcerten die niemand onberoerd laten en twee uitverkochte theatertours in 2003 en 2004 is het zomer 2005 eindelijk zo ver! "Het beste van Belle" in een spetterende verzamelaar "THE BEST OF". Al haar hits, al haar passie, al haar latinoliefde, al haar charme, al haar Spaanse roots... Van "Hello world" 1999 tot en met "Dime" september 2005! The Best Of van Belle Perez doet het uitstekend in de Belgische hitparades: in een maand tijd gingen maar liefst 25.000 exemplaren van het album over de toonbank. De luisteraars van Radio 2 verkozen pas haar single 'Viva La Vida' tot Zomerhit 2005 en Belle sleepte deze week ook de Tien om te Zien trofee 2005 in de wacht.

Alle info omtrent Belle en haar concerttour:

www.belleperez.be

Over Free Record Shop
Met 182 winkels in Nederland en 70 in België en Luxemburg is Free Record Shop een vooruitstrevende winkelketen met een groot aanbod aan entertainment producten. Music, movies, games, books en more. Maar Free Record Shop is méér dan een winkel alleen : we ondersteunen voluit alle artiesten en Belgische artiesten hebben een streepje voor.

Voor meer info : contacteer
Free Record Shop Belgium NV
Jean-Pierre Demeuter
Commercieel Manager
GSM 0485 55 63 05
Tel kantoor 03/870 57 88
E-mail : jpdemeuter@frs.be

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Showcase Belle Perez 20/8 in mechelen1

Link to Press Release - NL