Endemol Entertainment

VANDAAG, Aalsmeer
PL 1 tegen 100 zaterdag voor het eerst bij Talpa Na een prachtige geschiedenis bij de TROS is Postcode Loterij 1 tegen 100 zaterdagavond 20 augustus om 21:30 uur voor het eerst te zien op Talpa.

Het programma heeft een vernieuwd uiterlijk gekregen. Volgens productieleider Frans Millenaar wordt het spel nog sneller gespeeld, meer tempo en meer vragen.

Hoe wordt Eén tegen 100 gespeeld?
De kandidaat die in het programma Eén tegen 100 tegenover Caroline Tensen terechtkomt, heeft het niet makkelijk. Het concept is inmiddels bekend: de immer goedgehumeurde Caroline vuurt op haar vertrouwde wijze vragen over allerlei onderwerpen op de kandidaat af. Ook het honderdkoppige publiek buigt zich over deze vraag. Hoe meer mensen het antwoord schuldig blijven, hoe meer de kandidaat kan winnen. Om in de prijzen te vallen, moet hij of zij dus slimmer zijn dan het publiek. Eén tegen 100 bestaat al jaren, maar wordt er volgens Caroline zeker niet saaier op. "Het programma blijft een feestje, en staat nog steeds als een huis.â

Spelen voor het goede doel
Iedere aflevering staan een aantal goede doelen centraal, die meeprofiteren van de opbrengst van de Nationale Postcode Loterij. Bijna vijftig organisaties, waaronder bijvoorbeeld Greenpeace, Stop Aids Now en Novib kunnen rekenen op de steun van de Postcode Loterij. Nieuwsflitsen tijdens de show besteden aandacht aan de werkwijze van de organisaties.

Tijdens de uitzending wordt ook nog eens de Postcode Straatprijs uitgereikt. Per lot levert deze loterij de winnaar 12.500 euro op. Kijken dus! Eén tegen 100: vanaf 20 augustus elke zaterdag om 21:30 bij Talpa.

Je kunt zelf ook meespelen via het online spel.