Sportfondsen deelt wildcard uit voor NK Bommetje

Sportfondsen nederland

Extra deelnemer NK Bommetje
Sportfondsen deelt eerste wildcard uit!

AMSTERDAM Sportfondsen Nederland NV, de organisator van het NK Bommetje, heeft vandaag voor het eerst in de geschiedenis een Wildcard uitgedeeld voor deelname aan de finale op zaterdag 20 augustus. De Wildcard is toegekend aan Floris Duifhuysen uit Vlaardingen. De 28-jarige bommetjesmaker bevindt zich hiermee in een unieke positie.

Zeer gedreven
'Vanwege zijn tomeloze enthousiasme voor het evenement, zijn we enige tijd geleden met Floris in contact gekomen. Floris traint iedere week aan zijn techniek en houdt ons op de hoogte van zijn vorderingen. Zijn techniek is zo ludiek, dat het een must is om hem te aanschouwen', aldus Aline Baas, woordvoerster namens Sportfondsen Nederland NV.

Proefsprongen
De organisatie besloot tot het uitdelen van de Wildcard na het zien van een reportage van Floris trainingen op internet en zijn proefsprongen in Sportfondsen Berkel en Rodenrijs, Zwembad De Windas, waar het NK Bommetje gehouden wordt. (Ook te zien op www.sportfondsen.nl)

NK Bommetje
Het NK Bommetje wordt gehouden op zaterdag 20 augustus in Zwembad De Windas in Berkel en Rodenijs/ Bergschenhoek. In totaal zullen meer dan 150 springers die dag strijden om de titel. De finale begint om 15.00 uur.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -