TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-08-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 20 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

MICHIEL HUISMAN TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

De 24-jarige Michiel Huisman is geen onbekende in de popmuziek. Met zijn band Fontane boekte hij de afgelopen jaren als zanger bescheiden successen. Daarnaast is Michiel ook acteur ('Floris' en 'Phileine Zegt Sorry') en benoemd tot beste geklede man van 2004. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt hij een aantal nummers van zijn debuut-cd.

The Rose Brothers is een nieuwe Nederlandstalige close-harmony groep. Het viertal bestaat uit initiatiefnemer Willem van Son, zijn zoon Waylon, schoonzoon Henrie van der Voort en Guido Verdonk. Zaterdag brengt deze 'familie' een bezoek aan de studio en praat met presentator Hadassah de Boer.

Femme Vocale bereikte met het nummer Stay de finale van het Nationaal Songfestival 2005 en bestaat uit de drie zangeressen Lianne, Mariske en Nathaly. Alledrie hebben ze een jarenlange muzikale ervaring op topniveau met jazz, easy-listening en pop.

Jan Rijbroek is de stuwende kracht achter de wereldwijd optredende blues/rockformatie de JR band. Deze doorgewinterde rocker presenteert rock-'n-roll en gevoelige ballads op zijn nieuwste cd, een recht voor zijn raap rockalbum... In TROS MUZIEKCAFÉ laat hij horen hoe dit klinkt.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/