Travel Unie International Nederland N.V.

ARKEFLY ONDERSTEUNT ...
ARKEFLY ONDERSTEUNT TAXIVERVOER VOOR SUPPORTERS FC TWENTE Airline van reisconcern TUI Nederland sponsort taxivervoer op traject Twente - Schiphol

Rijswijk, maandag 15 augustus 2005 - ArkeFly - de luchtvaartmaatschappij van reisconcern TUI Nederland - ondersteunt voetbalclub FC Twente met een nieuw initiatief: de Voetbaltaxi. Als één van de eerste clubs in Nederland biedt FC Twente supporters die voor, tijdens of na een voetbalduel alcohol hebben genuttigd, de mogelijkheid om voordelig en veilig thuis te komen. Op zaterdag 20 augustus, voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente - NEC, worden de eerste dertig taxi's, voorzien van de naam van de luchtvaartmaatschappij ArkeFly, gepresenteerd aan het publiek. Het aantal taxi's wordt in de loop van het seizoen uitgebreid naar circa honderd. De Voetbaltaxi is een initiatief van Faster Media B.V.. De taxi's worden ook als reguliere taxi ingezet op het traject Twente - Schiphol. Voor passagiers van TUI Nederland die vanuit Twente per taxi naar Schiphol reizen, begint de vakantie dus al voor eigen deur.

"ArkeFly brengt niet alleen een 'smile in the air', maar ook een 'smile on the road'", aldus Simone van den Berk, woordvoerster voor ArkeFly. Op zaterdag 20 augustus presenteert taxireclame-exploitant Faster Media dertig, door luchtvaartmaatschappij ArkeFly gesponsorde, voetbaltaxi's. De presentatie vindt plaats in het Arke Stadion in Enschede, de thuisbasis van voetbalclub FC Twente. "Met de voetbaltaxi ondersteunt ArkeFly het initiatief van Faster Media en FC Twente om supporters na een voetbalwedstrijd voordelig en veilig te vervoeren", zegt Van den Berk. De voetbaltaxi's worden ook als reguliere taxi ingezet op het traject Twente - Schiphol. " Daarmee begint voor passagiers van TUI Nederland de vakantie al voor eigen deur." Vakantiemerk Arke is de komende drie jaar hoofdsponsor van FC Twente.

Zowel Arke als ArkeFly zijn onderdeel van TUI Nederland. Arke is het vertrouwde, prijsvriendelijke en klantgerichte vakantiemerk van reisconcern TUI Nederland. Arke kan als één van de oudste vakantiemerken bogen op een rijke historie. ArkeFly voert sinds medio april vluchten uit met vliegtuigen van het type Boeing 767-300 naar zowel Middellandse Zee bestemmingen als verre bestemmingen. ArkeFly vliegt voor gerenommeerde touroperators zoals Arke, Holland International en KRAS en verzorgt verder onder de naam ArkeFly Curaçao een lijndienst naar Curaçao en Aruba. ArkeFly biedt aan boord een uniek drieklassenconcept waarbij klanten bij boeking kunnen kiezen voor een stoel in de Economy Class (76 cm beenruimte), Comfort Class (84 cm beenruimte) of Business Class (100 cm beenruimte). Afhankelijk van stoelklasse en bestemming mogen passagiers tussen twintig en dertig kilogram ruimbagage meenemen.