Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Alonso, coulthard en schumacher in istanbul

Met corendon naar eerste grand prix van turkije

Haarlem, maart 2005 - Corendon vliegvakanties, dé Turkije specialist, biedt exclusieve pakketten aan voor de Grand Prix die op 21 augustus in Istanbul wordt gereden. Dit is de eerste keer dat het Formule-1 circus in Turkije neerstrijkt; het circuit is gloednieuw, de coureurs zijn gedreven.

320 kilometer per uur
Het circuit van Istanbul - waar op 21 augustus de eerste Grand Prix van Turkije wordt gereden - is ontworpen door de Duitse architect Herman Tilke. Zijn naam staat in de Formule-1 wereld garant voor succes, zo ontwierp hij tevens de circuits van Maleisië, Bahrein en Sepang. De totale lengte van het circuit is 5.378 meter en de rijrichting is tegen de klok in - een uitzondering! Vanwege de dertien bochten en de hoogteverschillen wordt een spannende race verwacht, met topsnelheden van rond de 320 kilometer per uur.

Bronz, gold of supergold
Voor wie bij dit bloedstollende spektakel aanwezig wil zijn biedt Corendon verschillende Formule-1 pakketten aan vanaf 449 euro p.p. Dit is inclusief vlucht, verblijf in Istanbul van donderdag 18 tot zondag 21 augustus en de transfers van en naar het circuitpark. Er wordt overnacht in een hotel in het centrum van de stad. Kaarten zijn verkrijgbaar in drie verschillende rangen 'bronz', 'gold' of 'supergold'. Deze zijn geldig op 19, 20 en 21 augustus, zodat ook van de try-outs genoten kan worden.

Langgekoesterde wens
"Er gaat een langgekoesterde wens van heel Turkije in vervulling met deze eerste Formule-1 Grand Prix in Istanbul! Als we de kenners mogen geloven wordt het een uitdagende race en dat willen we de Nederlandse liefhebbers natuurlijk niet onthouden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wie Alonso, Coulthard en Schumacher in actie wil zien moet er snel bij zijn!" aldus Atilay Uslu, Directeur van Corendon Vliegvakanties.

Zie voor meer informatie en tarieven www.corendon.nl.

Corendon vliegvakanties is opgericht in 2000 en in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Corendon vliegt dagelijks van Eindhoven en Amsterdam naar Istanbul en biedt verder reizen aan naar de Turkse Riviera en de Egeïsche kust. Zie voor meer informatie www.corendon.nl.



Ingezonden persbericht