Ingezonden persbericht


ITNODIGING BEZOEK CRUISESCHIP GOLDEN PRINCESS OP 22 AUGUSTUS

Putten, 9 augustus 2005

UITNODIGING

Zin in een korte vakantie? Even een dagje van het land af? Dat kan! Cruise Travel - marktleider op cruisegebied in Nederland - en Cruise Port Rotterdam - de snelgroeiende Nederlandse cruisehaven - nodigen u graag uit voor een feestelijke lunch aan boord van het indrukwekkende cruiseschip Golden Princess. Dit ter afsluiting van het "Nederlandse seizoen" van de Amerikaanse rederij Princess Cruises.

Op doorreis naar New York
Op 20 augustus begint de Golden Princess vanaf Southampton aan haar transatlantische terugreis naar New York. Op maandag 22 augustus a.s. brengt zij tijdens deze reis een bezoek aan Rotterdam. Dit is uw kans om dit vijfsterren cruiseschip van binnen te bekijken, de sfeer aan boord te proeven en kennis te maken met de mensen achter Cruise Travel!

Een tipje van de sluier.
10.00 uur Ontvangst in de karakteristieke terminal van Rotterdam 10.30 - 15.00 uur Rondleiding, presentatie, lunch en spetterend optreden

Dat wilt u natuurlijk niet missen!
Wilt u bij dit scheepsbezoek aanwezig zijn? Laat het ons dan VOOR VRIJDAG 12 AUGUSTUS weten via bijgevoegd antwoordformulier. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met Jeannette Spits bij USP PR & Communicatie via 020 42 32 882 of mail naar jns@usp.nl.

Ongeveer één week voor het bezoek ontvangt u van ons een bevestiging met het programma en een routebeschrijving naar de terminal in Rotterdam.

Met vriendelijke groet,

CRUISE TRAVEL & CRUISE PORT ROTTERDAM