Gemeente Epe


Rioleringswerkzaamheden "de Schans" te Epe: week 34 tot 41 Rioleringswerkzaamheden "de Schans" te Epe: week 34 tot 41 Gedeelte wegen tussen de Duisterestraat en de Wildkamp afgesloten

Op 22 augustus 2005 start aannemingsbedrijf NTP Infra BV uit Hattem met het aanleggen van riolering, vanwege het bouwrijp maken van het terrein de Schans te Epe. Om de riolen, welke aansluiten op de bestaande Wildkamp en Duisterestraat, te kunnen realiseren zal een gedeelte van de wegen worden afgesloten. Deze afsluiting en omleiding staan door borden duidelijk aangegeven.

De uitvoering van de werkzaamheden start week 34 en zal tot week 41 duren, afhankelijk van weersgesteldheid en onvoorziene omstandigheden. Gedurende deze periode zult u ongetwijfeld enige overlast en/ of hinder ondervinden. De aannemer zal echter trachten deze overlast tot een minimum te beperken.

Na het realiseren van de bouwwegen start van Norel met de bouw van 10-woningen. De toegang tot het project is via de Duisterestraat. De werkzaamheden duren tot medio 2006.

Op de daarvoor bestemde dagen kunt u, zoals gewoonlijk, uw afvalcontainers, alsmede oud papier, Glas e.d. voor Stilema langs de weg zetten.

Voor eventuele vragen en/of klachten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u op het werk terecht bij de heer W.Vos, opzichter Gemeente Epe of kunt u telefonisch contact opnemen met gemeente Epe, afdeling Ruimte, Economie en Welzijn, tel. (0578) 67 87 87.