FloraHolland


FloraHolland belicht groene kamerplanten

BLEISWIJK (persbericht 12 augustus) - Bij FloraHolland vestiging Bleiswijk staat van 22 augustus tot en met vrijdag 2 september 2005 de galerij bij de afmijnzaal in het teken van de groene kamerplant. Op deze locatie is een minibeurs van groene kamerplanten te zien, die niet (of niet in voldoende aantallen) voor de klok komen. Deze producten zijn echter eenvoudig te bestellen via de dienst Klokservice. Bij Klokservice bestelt u het product dat u zoekt. De veiling zorgt er vervolgens voor dat dit product op de afgesproken tijd en plaats wordt afgeleverd.

Wij nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door de presentatie van kamerplanten en de mogelijkheden die klokservice u biedt. Tijdens deze minibeurs is het mogelijk om direct een bestelling van producten te plaatsen. Meer informatie is verkrijgbaar bij het Plantenteam van FloraHolland, vestiging Bleiswijk, T 010-529 7788.

FloraHolland
FloraHolland vestiging Bleiswijk, is gelegen midden in een groot productiegebied en direct naast de A12. Op FloraHolland worden sierteeltproducten verhandeld via veilingklokverkoop en via bemiddeling (contractverkoop). FloraHolland heeft een jaaromzet van
1,9 miljard euro. Marktleider FloraHolland heeft vijf vestigingen verspreid over het land. FloraHolland Bleiswijk is één van de vijf vestigingen van FloraHolland.


---