Gemeente Tilburg

05436OWT
Datum
15 augustus 2005

Herbestraten plein Beneluxlaan Tilburg

Start werkzaamheden maandag 22 augustus 2005

Op maandag 22 augustus 2005 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met het herbestraten van het pleintje voor de winkels aan de Beneluxlaan, op de hoek Westerpark.

Inhoud werkzaamheden
Om de wortels van de bomen meer ruimte te geven, worden de boomvakken op het plein vergroot. Ook wordt de asfaltrijbaan één meter versmald. Daarnaast wordt het plein opnieuw bestraat en worden er nieuwe fietsbeugels geplaatst.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer twee weken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
In de periode van 22 augustus tot 3 september kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden aan de rijweg, wordt deze voor de helft afgesloten. De buurt blijft via de omliggende straten bereikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk géén autoŽs te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Marcel Heijmans, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 17.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --