Gemeente Tilburg

05435OWT

Datum
15 augustus 2005

Werkzaamheden rijbaan en parkeerstroken Piushaven Tilburg

Start werkzaamheden maandag 22 augustus 2005

Op maandag 22 augustus 2005 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met onderhoudswerkzaamheden aan de rijbaan en de parkeerstroken in de Piushaven. Het gaat om het gedeelte tussen het Voetboogplein en de Koopvaardijstraat.

Inhoud werkzaamheden
De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

. De bestaande trottoirbanden worden gedeeltelijk opnieuw gesteld.
. De parkeerstroken van granietkeien worden herbestraat.
. De rijbaan van betonstraatstenen wordt herbestraat.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer 2,5 weken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Ter hoogte van de werkzaamheden is de rijbaan tijdelijke afgesloten voor al het verkeer. Verkeer komende vanaf de Koopvaardijstraat wordt omgeleid via de Piushaven, Havendijk en de Vendelierstraat. Verkeer vanaf de Piushaven wordt omgeleid via de Koopvaardijstraat, Piusstraat en de Gildebroedersstraat. Komende vanaf het Voetboogplein wordt het verkeer omgeleid via de Gildebroedersstraat of via de Stevenzandsestraat naar de Piusstraat en de Koopvaardijstraat. In de Hopliedenkade wordt het eenrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven. Wij verzoeken u vriendelijk géén auto's te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden.

Mogelijke overlast

. Tijdens de uitvoering kunt u tijdelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden.
. Mogelijke geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines.

Meer informatie
Hebt u nog vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Gertjan Bax, civieltechnisch toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 09.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --