Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival Back Home

Persbericht, 15 augustus 2005

Voorverkoop Back Home VIII van start!

Hardenberg- Nog enkele dagen en de voorverkoop van kaarten voor de achtste editie van de Hardenbergse Poprevival 'BACK HOME' op zaterdag 24 september gaat van start. Vanaf maandag 22 augustus zijn de entreekaarten á 8,50 euro beschikbaar bij de VVV op de Markt in Hardenberg en de kassa van de Evenementenhal Hardenberg.

Back Home, de jaarlijkse reünie van de diskjockeys, bezoekers en muziek uit de voormalige Hardenbergse bars The City, Papillon en The Castle, leeft als nooit tevoren. In 2004 moest het bordje 'uitverkocht' op de deuren van de Evenementenhal en als de voortekenen niet bedriegen zal dat ook dit jaar weer gebeuren. Met name de komst van een groot videoprojectiescherm was in 2004 spraakmakend en zal dit jaar extra nieuwsgierigen naar de Evenementenhal trekken. De hoofdrol is weer weggelegd voor het publiek dat Back Home gebruikt als een jaarlijkse muzikale reünie. De Back Home-deejays Henk Smit, Cor Hoeben, Gert Tack, Dick Zwiers, Charles Fontijn en Roel Zweers halen weer alles uit de kast om er een moderne audiovisuele show van te maken met de hits van toen. Het podium zal er nog opzienbarender uitzien dan in 2004 en er zal continu een cameraman op het podium staan om de mooiste shots in het publiek te schieten. Groot in beeld komen op het projectiescherm van 6 x 6 meter is en blijft kicken.

Beeld en geluid hebben de Stichting Back Home en de Evenementenhal Hardenberg dit jaar volledig uitbesteed aan Skyfly Productions. Deze van oorsprong Hengelose onderneming heeft zich gespecialiseerd op het gebied van grote audiovisuele muziekproducties. Skyfly werkt ondermeer voor Hot Radio maar ook voor Radio 538 en internationaal voor het sportmerk Nike. Skyfly zorgt niet alleen voor het deejaymeubel en alle videotechniek maar de Evenementenhal heeft ze ook gestrikt om het geluid en de lichtshow in de Klepperzaal optimaal te verzorgen.

2000 bezoekers, meer mogen en kunnen er op 24 september niet in. Een heus 'Back Home Promotieteam' staat bij de entree om gratis cd-boxen met hits uit the seventies en andere gimmicks uit te delen. Ook de playlist voor de achtste editie van Back Home is inmiddels klaar en wéér kent de platenlijst titels die nog niet eerder gedraaid zijn. Dat Back Home daarmee een muzikaal feest der herkenning zal worden staat daarmee weer vast. Alle Back Home-informatie is ook na te lezen op de website: www.evenementenhalhardenberg.nl

Einde persbericht