Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Persuitnodiging - Minister Veerman, staatssecretaris Van der Laan en gedeputeerde Van Haaren bij oplevering 'kunst op het platteland' in Scherpenzeel


16 augustus 2005 -
Op maandag 22 augustus wordt door minister Veerman van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Staatssecretaris Van der Laan van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en Marijke Van Haaren gedeputeerde voor infrastructuur en openbaar vervoer de openluchttentoonstelling 'Kunst op het Platteland' officieel opgeleverd. Deze verrassende tentoonstelling is door kunstenaar Hanni Stolker gemaakt samen met enthousiaste bewoners van Scherpenzeel (Gld) en bestaat uit verschillende kunstwerken op het platteland. Er is een speciale fietsroute uitgezet en een brochure uitgebracht om de kunst onder de aandacht te brengen.

De officiële oplevering vindt plaats in het Koetshuis, Burgemeester Royaardslaan 3 in Scherpenzeel. Het programma is als volgt:

* 11.00 uur ontvangst door mw. Colijn-de Raat, burgemeester van Scherpenzeel
* 11.30 uur start fietstocht van burgemeester, bewindslieden en gedeputeerde
* 11.45 uur officiële oplevering (gelegenheid voor audiovisuele pers)
* 12.00 uur introductie van de burgemeester en reacties van minister, staatssecretaris, gedeputeerde

De hele fietstocht en de officiële oplevering is live te volgen in het Koetshuis én op internet: http://www.gebiedsgerichtbeleid.nl/htdocs/agent.asp?pid=42 .

Als u wilt komen, kunt u zich aanmelden bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Directie Voorlichting, 070 378 4075. Een routebeschrijving kunt u vinden op www.scherpenzeel.nl.

Informatie: Murco Mijnlieff, persvoorlichting LNV