KNHS


Selectie KNHS kampioenschap 2005 Mennen klasse 2 en 3

Op de KNHS internetsite treft U de menstanden aan die op basis van de door de KNHS ontvangen uitslagen zijn berekend. Deze standen zijn onder voorbehoud, omdat nog niet van de laatste wedstrijden alle retourontvangen startbewijzen zijn gecontroleerd. Wij verwachten in de week van 22 ­28 augustus een definitieve lijst van geselecteerden te kunnen publiceren. Dan zal tevens het vraagprogramma, de rubrieksindeling en contactadressen worden gepubliceerd.

De lijsten geven u echter een goede indicatie omtrent uw positie voor selectie, omdat het aantal deelnemers per kampioensrubriek en uw stand vermeld zijn. Als het aantal deelnemers 3 of meer bedraagt, wordt een aparte kampioensrubriek uitgeschreven. Bij minder dan 3 deelnemers zal, indien reglementair mogelijk, in handicap verreden worden met een andere rubriek of zal de rubriek niet worden uitgeschreven.

Wij vestigen Uw aandacht op het volgende:

Conform punt 8 van de kampioenschapvoorwaarden is het vanaf 15 augustus toegestaan om te promoveren vanuit klasse 2 naar klasse 3. Als men tot de geselecteerden behoort voor het kampioenschap in de klasse 2 heeft promotie na 15 augustus naar klasse 3 dus geen consequenties voor de startgerechtigheid voor het kampioenschap. Is men voor 15 augustus gepromoveerd, dan zal men zich hebben moeten selecteren in de klasse 3.

Conform punt 10 zijn geselecteerde menners die na 15 augustus, maar voor 30 september (eerste wedstrijddag kampioenschap) promoveren van de klasse 3 naar de klasse 4, niet meer startgerechtigd op het KNHS kampioenschap.