Gemeente Bronckhorst

Ludieke brandweerwedstrijden op
22 augustus in Zelhem

Op maandag 22 augustus a.s. organiseert de brandweer Bronckhorst haar eerste ludieke brandweerwedstrijden. Het is ook de eerste gelegenheid dat alle vier de brandweerposten van Bronckhorst samen aan de slag gaan. De brandweermannen van de posten Vorden, Hengelo. Steenderen en Zelhem gaan in gemengde teams een sportieve uitdaging aan met elkaar. De ruim 70 vrijwilligers gaan onder meer een potje spuitvoetbal spelen, touwtrekken en een gekke fietsenrace ondernemen. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en duren tot circa 21.15 uur. Plaats van handeling is sportpark De Pol in Zelhem. Bij een wedstrijd horen natuurlijk winnaars. Burgemeester Van der Wende neemt de prijsuitreiking voor zijn rekening. Het belooft een waar spektakel te worden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Geachte persrelatie,

Bij deze nodigen wij u van harte uit bij de wedstrijden aanwezig te zijn. Voor meer informatie kunt u zich bij aankomst melden bij: wedstrijdleider René Jolink.


---
Hengelo Gld, 18 augustus 2005

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --