Eemland noord 10.00 uur

Utrecht 22-08-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Rijden onder invloed

SOEST De politie heeft maandagmorgen, om 01.05 uur, een 44-jarige inwoner van Soest aangehouden voor het rijden onder invloed.

De man werd gecontroleerd toen hij op de Burgemeester Grothestraat reed. Hij blies 585 ug/l op de ademtestapparatuur. Het rijbewijs van de Soester werd ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal.

BAARN - In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige automobilist uit Soest aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 06.00 uur werd hij gecontroleerd op de Plataanlaan. Uit de blaastest bleek dat hij teveel had gedronken, waarop hij werd aangehouden. De ademanalyse in het politiebureau wees 460 ug/l uit. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Posterdief aangehouden

SOEST Op maandag 22 augustus, om 00.30 uur, werd op de Dalweg een 16-jarige bewoner van Soest aangehouden omdat hij een poster uit een bushaltehokje wegnam.

De surveillerende agenten zagen hoe de jongen de lichtbak van de abri had geopend en de poster verwijderde. Hij werd aangehouden en verklaarde dat hij dit vorig jaar ook gedaan had. In de woning van de Soester werden nog twee posters aangetroffen. De jongen kreeg een proces-verbaal.