Ingezonden persbericht


Persbericht

Gemeente Heusden kiest wederom voor de MegaSellers Business Groep

Vianen, 22 augustus 2005 - Al zes jaar geleden heeft gemeente Heusden de MegaSellers Business Groep gekozen als totaalleverancier van hardware, diensten en randapparatuur. Onlangs heeft de gemeente ruim honderd nieuwe pc's bij de ICT-leverancier aangeschaft. De MegaSellers Business Groep neemt de voorinstallatie voor zijn rekening waardoor de gemeente tijd en geld bespaart.

De gemeente Heusden bestaat uit een aantal dorpen, waaronder Drunen, Elshout, Heesbeen, Herpt, Heusden-Vesting, Oud-Heusden en Vlijmen. De gemeente heeft 41.888 inwoners en bestrijkt een oppervlakte van 7.873 ha. De gemeente Heusden is een vriendelijke gemeente, waarin zaken, toeristische attracties en lokale gezelligheid hand in hand gaan.

Snelheid

De gemeente heeft in 1999 al voor de MegaSellers Business Groep gekozen. Frank van de Leur, Hoofd ICT, geeft aan dat de prijs toen de doorslaggevende reden was. Inmiddels blijkt snelheid ook een belangrijk argument. "De MegaSellers Business Groep levert snel. Doordat het bedrijf zich aanpast aan klantspecifieke wensen kunnen ze het proces versnellen en razendsnel leveren als dat nodig is", benadrukt Van de Leur.

Happy Days met HP

De gemeente heeft een evenredige verdeling in vaste werkplekken en laptops voor flexwerken. De laptops waren nog niet aan vervanging toe maar de ruim honderd vaste pc's zijn vervangen door HP pc's en Acer beeldschermen. "De keuze voor HP was snel gemaakt toen de MegaSellers Business Groep met een prachtige aanbieding kwam: Happy Days met HP", vertelt Van de Leur. "We wilden al langere tijd onze IT infrastructuur vervangen, maar het was een kwestie van wachten op het juiste moment, of eigenlijk: op de juiste aanbieding", knipoogt Van de Leur. De pc's zijn door de MegaSellers Business Groep voorgeïnstalleerd.

Persoonlijk contact

Van de Leur noemt het persoonlijk contact dat de MegaSellers Business Groep met hem onderhoudt een Unique Selling Point. "Een goede relatie met de account manager is belangrijk. Ik bel ook liever dan dat ik via een onpersoonlijke website bestel", vindt Van de Leur. De pc's zijn zonder verpakking aangeleverd. "Dit was de eerste keer en het is goed bevallen". De oude spullen heeft de gemeente naar Namibië gestuurd.

Over Gemeente Heusden

De gemeente Heusden is een dynamische, relatief nieuwe gemeente met een unieke mix van groen, bedrijfsleven en bebouwing. Zo'n 43.000 inwoners leven en werken in elf verspreide kernen op een oppervlakte van 7.800 hectare. De combinatie van wonen, werken en recreëren vereist een optimale service aan de inwoners. Onder de noemer "De Heusdense Manier van Werken" werkt de gemeente aan een plan ter vernieuwing en verbetering van de service. Een ver doorgevoerde automatisering speelt daarbij de hoofdrol. Dat betekent bijvoorbeeld dat mensen in veel gevallen niet meer de deur uit hoeven voor hun gemeentelijke informatie of voor het aanvragen van een vergunning maar dit gewoon vanuit hun 'luie stoel' kunnen regelen. Met "De Heusdense Manier van Werken" heeft ook het zogeheten 'flexwerken' zijn intrede gedaan. Kijk voor meer informatie op www.heusden.nl.

Over de MegaSellers Business Groep

De MegaSellers Business Groep heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB. Met 4.500 klanten en circa 70 medewerkers is de MegaSellers Business Groep één van de grootste leveranciers van hardware, software, data & netwerken, supplies en solutions. Alle grote merken worden vertegenwoordigd, zoals HP, IBM, Toshiba, Canon, 3Com, Microsoft. Het succes is te danken aan de uitgekiende logistieke afhandeling van de bestellingen, de technische kennis en de persoonlijke benadering van klanten. Agressieve groeiambities moeten leiden tot een jaarlijkse groei van tweecijferige procenten tot een omzet van ¤ 55 miljoen in boekjaar 2007 en een penetratiegraad van minstens 5 procent in het bediende marktsegment. Zie ook: www.megasellers.nl.



Ingezonden persbericht