RTL Group



Swingende start van 'Dancing With The Stars' trekt ruim 1,3 miljoen kijkers
Beste zaterdagavond voor RTL Nederland sinds finale Idols op 1 mei 2004

Zaterdagavond jl. maakten acht sterren hun ballroom-debuut op de dansvloer van Dancing With The Stars bij RTL 4. Irene van de Laar, Koert-Jan de Bruijn, Ans Markus, Rudolph van Veen, Inge Ipenburg, Joris Lutz en Inge de Bruijn dansten samen met hun professionele danspartners de sterren van de hemel en wisten met hun wervelende live-optreden ruim 1,3 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Daarnaast scoorden zowel het half acht nieuws als de Amerikaanse topserie CSI respectievelijk 1 miljoen kijkers. Dit resulteerde in een gezamenlijk zenderaandeel voor RTL Nederland van 35,1% in de doelgroep Boodschappers 20-49 jaar. Het beste resultaat sinds 1 mei 2004 tijdens de finale van Idols.

In de tweede live show van Dancing With The Stars op 27 augustus aanstaande worden vier koppels beoordeeld op het dansen van de Rumba en zullen de vier andere worden gejureerd op hun vertolking van de Quickstep. In tegenstelling tot aflevering één wordt deze keer één koppel door de professionele jury naar huis gestuurd.


---

--------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Koppenol, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718597.

© 2005 RTL Nederland / IP