Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 22-08-2005

T-Mobile start voorinschrijving MDA Pro

T-Mobile start als eerste Nederlandse mobiele aanbieder met de verkoop van de MDA Pro. Wie er snel bij wil zijn, kan vanaf vandaag via www.t-mobile.nl/mdapro voorintekenen op dit bijzondere toestel. De MDA Pro is vanaf medio september in Nederland beschikbaar.

De T-Mobile MDA Pro is de opvolger van de succesvolle MDA III en maakt, net als de T-Mobile MDA compact en de T-Mobile SDA, onderdeel uit van het 'Office in your Pocket' portfolio. Deze toestellen zijn specifiek uitgerust voor zakelijke gebruikers die mobiel willen werken. De nieuwste Mobile Digital Assistant van T-Mobile is een mobiele telefoon en pocket-pc in een. Met het toestel is het standaard mogelijk om te e-mailen en te internetten via GPRS, UMTS en via breedbandinternet (Wi-Fi). Daarmee kan men supersnel mobiele data verzenden en ontvangen. Dit is zowel onderweg op een T-Mobile HotSpot mogelijk, als thuis wanneer hier Wi-Fi aanwezig is. Ideaal voor draadloos internetten en e-mailen, zijn het QWERTY toetsenbord en het draaibare touch-screen. De MDA Pro is voorzien van Microsoft Windows Mobile? 5.0-software. Dit uitgebreide pakket bevat onder meer Microsoft Pocket Outlook, Internet Explorer, PowerPoint, Word, Excel en een PDF-viewer.

Naast uitgebreide mobiele kantoorfaciliteiten beschikt de MDA Pro ook over een ingebouwde 1,3 megapixel digitale camera en geintegreerde muziek- en videospeler. De MDA Pro heeft 128 MB intern geheugen en kan worden uitgerust met een 512 MB geheugenkaart. De MDA Pro is een tri-band toestel en is daardoor ideaal voor reizigers naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten. T-Mobile klanten kunnen hier gewoon gebruikmaken van hun T-Mobile aansluiting. Ook kunnen zij gebruikmaken van alle T-Mobile HotSpots, bijvoorbeeld bij Starbucks, FedEx Kinko's en Hyatt in de Verenigde Staten.

Voorintekenen
Geinteresseerden in de MDA Pro kunnen vanaf heden via www.-t-mobile.nl/mdapro of in een van de T-Mobile winkels voorintekenen op dit nieuwe exclusieve toestel. Naar verwachting is de MDA Pro per medio september leverbaar via de verschillende T-Mobile verkooppunten.

Over T-Mobile
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2,250 miljoen klanten (juni 2005) en is met een omzet van ? 267 miljoen in het tweede kwartaal van 2005 de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een snel groeiend aantal HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als een van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. T-Mobile levert haar diensten aan zo'n 80 miljoen klanten in 9 landen. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met transatlantische dienstverlening.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Priscilla Tomasoa
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl

Noot voor de redactie (