Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voorinschrijving Dam tot Dam Wandeltocht tot en met donderdag mogelijk!

Heiloo, 22 augustus 2005 - Tot en met donderdag 25 augustus aanstaande heeft wandelend Nederland de mogelijkheid zich via www.damtotdamwandeltocht.nl in te schrijven voor de 3e Dam tot Dam Wandeltocht. Al bijna 30% meer wandelaars meldden zich reeds aan voor de 3e editie van dit wandelfestijn, dat dit jaar zaterdag 17 september plaats zal vinden in Amsterdam en Zaandam. Het aantal deelnemers van de afgelopen editie van 7.000 zal dan ook naar verwachting worden overtroffen. Na-inschrijven op de dag zelf kan ook ter plaatse, maar aangezien na-inschrijving ¤ 1,50 duurder is, wordt iedereen aangeraden voor in te schrijven.

Sfeervol wandelen van Dam tot Dam
Het Dam tot Dam evenement trekt sinds 2003 een weekend lang als een magneet duizenden sporters richting de twee Dammen van Amsterdam en Zaandam. Nu de 21-jarige Dam tot Damloop met het bereiken van de deelnemerslimiet van 30.000 uitgegroeid is, blijkt organisator Le Champion met het toevoegen van de Dam tot Dam Wandeltocht een gouden greep te hebben gedaan. Met een aanzienlijke stijging van het aantal deelnemers gaan dit jaar naar schatting 9.000 wandelaars van start voor hun 9, 17 of 26 km. Daar waar de twee langste afstanden vanaf de Dam in Amsterdam aanvangen, daar starten de 9 km wandelaars in Sporthal De Vang in Zaandam, alwaar iedereen getrakteerd zal worden op een sfeervolle finish. Nadat de wandelaars onderweg kennis maken met de gezellige stadscentra van Amsterdam en Zaandam, daar komen de wandelaars onderweg vele versierde straten tegen, worden zij opgezweept door bandjes, ontmoeten zij de schoonheid van het gebied boven 't IJ en zullen zij tenslotte na een prestatie van formaat met een medaille om de nek neer strijken op de terrasjes bij de gezellige finish in Sporthal De Vang.

Geachte redactie,

Wilt u een (sfeer)foto van de Dam tot Dam Wandeltocht dan zenden wij u deze op verzoek graag toe. Wilt u persberichten in het vervolg via de e-mail ontvangen dan ontvangen wij graag uw e-mail adres.

Stichting Sportevenementen Le Champion
Postbus 143, 1850 AC HEILOO, Tel. 072-5338136 of email: janwillemmijderwijk@lechampion.nl