Ingezonden persbericht


Persbericht

Doetinchem, 22 augustus 2005

Advertentiesite Speurders.nl gaat samenwerken met Vakblad Auto & Motor TECHNIEK

Het autotechnisch vakblad Auto & Motor TECHNIEK van Reed Business Information en Speurders.nl, de (ver-)koopsite van De Telegraaf, zijn een samenwerking gestart. Daarbij zal Speurders.nl haar advertenties voor auto-onderdelen en garage-uitrusting ontsluiten voor de bezoekers van www.AMT.nl. De automotiveprofessional en de autotechniekliefhebber vinden via de menuknop ´AMT Speurders´ op AMT.nl tal van Speurders.nl advertenties voor o.a. auto-onderdelen, gereedschap en equipment.

Onderdeel van deze samenwerking is dat AMT.nl een deel van de Speurders.nl-categorie "Auto´s diversen" visueel zal claimen. Op deze manier bereikt Auto & Motor TECHNIEK via Speurders.nl de niet-professionele autoliefhebber. Speurders.nl slaat met deze samenwerking een brug naar de automotiveprofessional. Vooral onderdelenleveranciers en equipmentleveranciers zijn een interessante partij voor het plaatsen van advertenties op Speurders.nl.

Auto & Motor TECHNIEK completeert met de nieuwe vraag- & aanbodfunctionaliteit de dienstverlening van haar website AMT.nl. Auto & Motor TECHNIEK ziet Speurders.nl als een belangrijk fundament voor de groei van de site. "Internet is een speerpunt van uitgeverij Reed Business Information en deze samenwerking sluit naadloos aan bij deze strategie. Speurders.nl is hard op weg om de nummer 1 in de markt voor online advertentiesites te worden en is nu al de nummer 1 in autoadvertenties en advertenties in de aan auto´s gerelateerde categorieën," aldus Gijs Gjaltema, E-publisher bij Reed Business Information.

Over Auto & Motor TECHNIEK
Auto & Motor TECHNIEK is het vakblad voor de automotive professional van Reed Business Information. Het tijdschrift heeft een oplage van 21.000. In juli startte Auto & Motor TECHNIEK met de website AMT.nl. In de eerste maand behaalde de website al 150.000 pageviews.

Over Speurders.nl
De (ver-koop)site Speurders.nl startte officieel op 4 september 2004 en belandde vlak na de introductie meteen in de Multiscope Top 10 van best bezochte internetsites van Nederland. Op dit moment staat Speurders.nl op de vijfde plaats. Speurders.nl combineert een groot aanbod van meer dan 1 miljoen advertenties en hoge bezoekcijfers met superieure gebruiksvriendelijkheid. Op dit moment worden er op Speurders.nl zo´n 141.000 tweedehands auto´s aangeboden. Daarmee is Speurders.nl de grootste (ver-)koopsite voor particulieren op het gebied van auto´s.


---