Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 22 augustus 2005

Politie haalt dronken weggebruikers van de weg

TILBURG Aan de Dr. Lovinkstraat in Tilburg hebben agenten gistermiddag omstreeks halfvijf een 36-jarige Tilburger aangehouden. De man bestuurde een bromfiets terwijl hij onder invloed van drank was. In het politiebureau blies de man 2.00 promille. De man kreeg een rijverbod van tien uur en de politie maakt proces-verbaal op.

TILBURG Op de Spoorlaan in Tilburg hebben agenten vannacht rond middernacht een 51-jarige vrouw ut Tilburg aangehouden nadat bij een controle bleek dat de vrouw met te veel drank op achter het stuur van haar auto zat. In het politiebureau blies de vrouw 1.55 promille. In verband met dit hoge alcoholpromillage is het rijbewijs van de Tilburgse ingevorderd. Ze kreeg verder een rijverbod van zeven uur en de politie maakt proces-verbaal op.

Tilburger 42 dagen de cel in

TILBURG Agenten hebben gisteravond rond halfelf in de Diepenstraat in Tilburg een 41-jarige Tilburger aangehouden. De man had nog 42 dagen gijzeling open staan in verband met niet betaalde boetes.

Met gebroken sleutelbeen naar ziekenhuis

OISTERWIJK Aan de Pannenschuurlaan in Oisterwijk kwam vannacht rond halfdrie een 19-jarige Oisterwijker ten val. De man brak hierbij zijn sleutelbeen. Ambulancepersoneel heeft hem naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

Politie onderzoekt inbraak

TILBURG Met het opnemen van een uitgebreide aangifte is de politie een onderzoek gestart naar de daders van een inbraak in een bedrijf aan de Bredaseweg in Tilburg. Daar werd vannacht rond drie uur ingebroken. De inbrekers zijn via het dak het bedrijf binnengekomen en hebben een laptop en 2500 euro weggehaald.

Agenten pakken inbreker

TILBURG In de Hasseltstraat in Tilburg hebben agenten vannacht om tien over halfvijf een 22-jarige Tilburger aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij betrokken is bij een inbraak in een bedrijf. De man kwam het bedrijf binnen door met een trottoirtegel een ruit in te gooien. Een getuige meldde de inbraak bij de politie. Er werd niets weggenomen. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

Auteur: Carel Bouman