Gemeente Grootegast


De volgende aanvragen voor een vergunning zijn ontvangen:

AANVRAGEN BOUWVERGUNNING

Reguliere bouwaanvraag
De heer W.J. Visser te Grootegast, voor het vergroten/uitbreiden van de woning op het perceel Langeweg 21 te Grootegast, datum ontvangst 16 augustus 2005;
De heer Bakker te Oldekerk, voor het oprichten van een mestsilo op het percel Hoendiep 4 te Oldekerk, datum ontvangst 16 augustus 2005.

Bovenvermelde aanvragen worden gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig op de hoogte te brengen. Burgemeester en wethouders moeten over de aanvragen nog een beslissing nemen met betrekking tot onder andere de ontvankelijkheid, de te volgen procedure en uiteindelijk het wel of niet verlenen van de vergunning. Dit betekent dat er op dit moment nog geen bezwaarschriften kunnen worden ingediend. Wel bestaat de mogelijkheid uw bedenkingen kenbaar te maken door een schriftelijke zienswijze in te dienen. Informatie over de aanvragen is te verkrijgen in het gemeentehuis bij de balie Ruimte (afdeling VROOW).

De volgende vergunning is verleend:

REGULIERE BOUWVERGUNNING
L. Jagersma te Grootegast, voor het plaatsen van een kap op de bestaande garage op het perceel Weegbree 12 te Grootegast, datum verzending 16 augustus 2005.

De volgende vergunning is geweigerd:
A. Notebomer te Noordwijk, voor het oprichten van een paardenstal annex berging op het perceel Provincialeweg 62 te Kornhorn, datum verzending 18 augustus 2005.

Informatie omtrent de afgegeven vergunning/weigering is te verkrijgen bij de sector Ruimte, bureau VROOW.
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht (art. 6.4/6.5) kan, tenzij anders vermeld, een ieder die rechtstreeks in zijn/haar belang is getroffen binnen zes weken na verzenddatum van bovenvermelde vergunningen een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast, Postbus 46, 9861AA Grootegast.
Uw bezwaarschrift moet in ieder geval de volgende gegevens bevatten:
- uw naam en adres,

- de datum waarop u de brief schrijft,

- een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar zich richt,
- de reden ( en waarom u het niet eens bent met het besluit ),
- uw handtekening.
Een bezwaarschrift schorst de aanvang van de bouwwerkzaamheden niet op. Indien u dit wilt bereiken, kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet Bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Groningen. Er moet dan wel eerst bezwaar zijn ingediend.
---

(c) 2003 Gemeente Grootegast