Tvm verzekeringen

Persbericht 22 augustus 2005

Erik Schiphorst naar TVM verzekeringen

Hoogeveen - Drs. Erik Schiphorst (37) is per 1 augustus toegetreden tot de directie van de TVM - groep in Hoogeveen. Hij krijgt daar de verantwoordelijkheid voor de portefeuille buitenland alsmede de dochterbedrijven TVM intermediair en de Schadetax - groep. De grootste transportverzekeraar van de Benelux oriënteert zich de laatste jaren steeds meer op de internationale transportmarkt.

De heer Schiphorst was de laatste jaren algemeen directeur van Volvo Austria GmbH en bestuurslid van de Industrie Kammer Wien. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam trad de heer Schiphorst in dienst van Volvo Truck en Bus Nederland B.V. Van april 2000 tot september 2003 was de heer Schiphorst daar Algemeen Directeur. Daarnaast was hij bestuurslid van Rai Amsterdam afdeling auto's en president - commissaris bij Nebim Rotterdam en Volvo Financial Services Netherlands B.V .

President - directeur mr. Arjan Bos: 'De benoeming van de heer Schiphorst past in de toekomstvisie van ons bedrijf. TVM is een maatschappij in ontwikkeling en wil zeer intensief inspelen op alle marktontwikkelingen op de zeer flexibele transportmarkt in binnen - en buitenland. De heer Schiphorst is met zijn ruime ervaring breed inzetbaar en heeft bovendien een uitstekend netwerk.'

TVM verzekeringen heeft naast de hoofdvestiging in Hoogeveen kantoren in België en Denemarken.

De heer Schiphorst is getrouwd en heeft 2 kinderen.


---
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Jaap Stalenburg, hoofd public relations TVM verzekeringen. Hij is bereikbaar op 06-51353596.

Een foto van de heer Schiphorst is beschikbaar via het ANP fotonet en www.anp-photo.com